Изпълнителката е на почивка в далечен Тайланд и събира тен

...
Изпълнителката е на почивка в далечен Тайланд и събира тен
Коментари Харесай

Рени показа пищни форми в оскъден бански

Изпълнителката е на отмора в отдалечен Тайланд и събира загар на екзотичния остров Кох Хонг. Рени употребява кристално чистата вода и белите пясъчни линии, с цел да си направи предизвикателни фотосесии. Едрите гърди на Рени едвам са удържани от банския й, който аха всеки миг да се пръсне от напрежение.

Като професионален модел фолкаджийката залага на няколко визии, катери се по дървета, ляга във водата и отърква гръд в пясъка. Тъй като няма кой да я разпознае в Тайланд, певицата се държи свободно на плажа и се забавлява.

Откакто Рени е свободна жена, се е отдала на разголването и не се свени да демонстрира тялото си пред хилядите си фенове в обществените мрежи. Само преди седмица тя се пусна чисто гола във вана, като тактично прикри зърната на гърдите си с розови сърчица. Оказа се, че фрагментът бил сантиментален и качен с избрана цел и обръщение - хората да се обичат.

През месец май изпълнителката ще навърши 49 години, само че не се тормози да демонстрира тялото си. Феновете на Рени я насърчиха, че наподобява повече от добре за възрастта си и да продължава в същия дух с провокативните фотоси.

Преди години фолкпевицата беше направила еротична фотосесия за "Плейбой ", само че българските мъже останаха извънредно разочаровани. Рени позираше само по долни дрехи и нямаше никакво разголване, което да разпали въображението на мачовците.

След раздялата със брачна половинка си Борис Рени призна, че няма мъж до себе си и пътува до екзотични дестинации в компанията на другари. Наскоро била и в Дубай, като там я придружили двамата й синове.

"Нямам мъж до себе си. Имам обаче доста ухажори, които се тормозят да създадат решителната крачка. Вероятно се плашат от мощна и известна жена ", разяснява неотдавна изпълнителката. Тогава Рени загатна, че отпътува за Тайланд в напълно женска компания, само че все пак не стихват спекулациите, че крие загадъчен мъж. Но даже и да няма, след лавината от палави фотоси от плажа броят на нейните ухажори стремглаво ще нарасне, написа "България през днешния ден ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР