Изпълнителката Бионсе получи нова титла към дългия списък с постиженията

...
Изпълнителката Бионсе получи нова титла към дългия списък с постиженията
Коментари Харесай

Бионсе с първа номинация за Оскар

Изпълнителката Бионсе получи нова купа към дългия лист с достиженията си, а точно номинация за "Оскар ".

Макар че не й липсват оценки, защото предходната година тя счупи върха за най-вече победи на певица в историята на "Грами ", във вторник сутринта тя за първи път беше номинирана за влиятелната кино премия.

Суперзвездата е с номинация за най-престижната кино премия за песента си "Be Alive ", която е част от саундтрака на кино лентата, разказващ за детството на тенис сестрите Серина и Винъс Уилямс.

Изпълнителният продуцент и звездата на кино лентата Уил Смит, който също е номиниран тази година за най-хубав артист, по-рано описа пред EW за песента, въодушевена от историята на Ричард Уилямс, който се стреми да трансформира дъщерите си Винъс и Серена в шампионки по тенис:

"Съчетанието на филм и ария е тип магия, която е несравнима в развлекателната промишленост. Бях толкоз благополучен, когато Бионсе се обади. "

Въпреки че това е първата ѝ номинация за "Оскар ", Бионсе е взела участие в церемонията по връчването на премиите неведнъж, в това число през 2007 година, когато извърши "Listen ".

Сега тя е номинирана дружно с Ван Морисън, Лин-Мануел Миранда, Даян Уорън и Били Ейлиш и Финиъс за "Оскар " за най-хубава истинска ария.

94-ата гала по връчването на премиите "Оскар " ще бъде излъчена по ABC в неделя, 27 март.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР