Изпълнителите на "Северен поток 2", които искат да завършат работата

...
Изпълнителите на "Северен поток 2", които искат да завършат работата
Коментари Харесай

САЩ заплашват да накажат изпълнителите на "Северен поток - 2"

Изпълнителите на "Северен поток 2 ", които желаят да завършат работата за месеца, който им е даден да спрат строителството, ще бъдат осъдени, съгласно Ройтерс, базирайки се на висши американски чиновници.

Агенцията отбелязва, че всяка компания, която реши да приключи построяването на газопровода "Северен поток 2 " преди налагането на американските наказания, ще бъде осъдена, написа "Поглед инфо ".

Събеседниците обявиха, че Съединените щати дават на фирмите 30 дни да спрат работата си, а не да форсират тяхното построяването на газопровода, оповестява Forbes.

„ Санкциите ще бъдат наложени, в случай че те [компаниите] не проявят съзнателни старания “, сподели един чиновник. Друг изясни, че знак за "добра воля " би трябвало да бъде прекъсване на тръбата.

Припомняме, че по отношение на новите американски наказания швейцарската компания Allseas, която преди този момент разгласи прекъсването на строителството, отхвърли да възобнови полагането на газопровода в понеделник.

Според Москва глобите против "Северен поток 2 " са опит за разпространение на американския полутечен природен газ на европейския пазар.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР