Изпълнители от фолклорните ансамбли „Тракия“ от Пловдив и „Слав Бойкин“

...
Изпълнители от фолклорните ансамбли „Тракия“ от Пловдив и „Слав Бойкин“
Коментари Харесай

Благотворителни изложби, коледари и сурвакари гостуваха в Народното събрание

Изпълнители от фолклорните ансамбли „ Тракия “ от Пловдив и „ Слав Бойкин “ от Раковски поздравиха народните представители и гостите на Народното събрание с обичайни коледарски песни и танци. Техните осъществявания и наричания за здраве и благодат огласиха на 19 декември 2018 година коридорите на Народното събрание.

Ученици от музикална група „ Актуал “ на столичното 148-о главно учебно заведение „ Проф. доктор Любомир Милетич “ извършиха българска сурвакарска ария и с украсени дрянови клончета сурвакаха за здраве, благополучие и благодат ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, доста народни представители и посетители на Народното събрание.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева откри благотворителната изложба-базар „ Деца рисуват за деца “. Експозицията демонстрира най-хубавите творби на възпитаници от Синодалния народен конкурс „ Възкресение Христово “. Инициативата, която се провежда за втора поредна година, е част от акцията на Светия Синод на Българската православна черква – Българска патриаршия за събиране на средства за онкоболните деца и техните фамилии, лекуващи се в Клиниката по детска клинична хематология и онкология при УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “ в София.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР