Изпълнителен директор на Yamaha Music с близки връзки с вътрешния

...
Изпълнителен директор на Yamaha Music с близки връзки с вътрешния
Коментари Харесай

Японски главен изпълнителен директор с връзки с вътрешния кръг на Владимир Путин е намерен мъртъв в 5-звезден московски хотел

Изпълнителен шеф на Yamaha Music с близки връзки с вътрешния кръг на Владимир Путин е открит мъртъв в 5-звезден московски хотел.

Музикалният началник Джун Аоки, 55-годишен, Русия, умря в емблематичния небостъргач на Сталин, някогашен хотел Украйна, в този момент петзвезден Radisson Collection Hotel Moscow. Компанията му сподели, че повода за гибелта „ сега се открива “.

Руското издание RBC също заяви, че е в ход следствие, само че „ не са открити телесни пострадвания “. Съобщава се, че източник от правоприлагащите органи сподели на RBC, че гибелта на предприемача не наподобява да е от „ престъпно естество “.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Друг медиен източник, BAZA, сподели „ остра сърдечна непълнота ” беше обвинен. Аоки не беше осъществявал контакт от няколко дни. Негови познати алармирали полицията и тялото му било открито в известния хотел, от другата страна на река Москва от централата на държавното управление на Путин, съгласно известията.

Японският предприемач е служил във влиятел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР