Изпълнихме предизборната си програма за Смолянска област от 2017 година.

...
Изпълнихме предизборната си програма за Смолянска област от 2017 година.
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова: Изпълнихме предизборната си програма за Смолянска област

Изпълнихме предизборната си стратегия за Смолянска област от 2017 година. Затова в този момент можем да поемем нови задължения. Няма от какво да се срамим, съобщи пред общинските ръководители на партията в Смолянско доктор Даниела Дариткова - ръководител на ПГ на ГЕРБ и на общинската конструкция в Смолян. Събранието бе водено от регионалния координатор на ГЕРБ Николай Мелемов, който е и кмет на община Смолян.
Д-р Дариткова означи, че за първи път следва да се проведат избори в изключителна епидемиологична обстановка. „ Кампанията ще бъде предизвикателство за всички, тъй като от една страна би трябвало да опазим живота и здравето на жителите, а от друга би трябвало да се борим за висока изборна интензивност. Ние постоянно сме държали да има всеобщо присъединяване в изборите “, сподели доктор Дариткова. Според нея ГЕРБ ще реализира добър резултат на парламентарния избор, макар общата консолидация против партията.

„ От оформилия се анти-ГЕРБ фронт до момента не сме чули някакви съответния хрумвания за развиването на страната. За разлика от тях – ние можем да се похвалим с съответни резултати от работата си и голям брой изпълнени задължения. Имаме нужния опит и знаем, че можем да изведем България от рецесията - здравна, обществена и икономическа “, акцентира тя.
Д-р Дариткова подчертава и върху идните частични локални избори в община Баните на 28 февруари. До тях се стигна след кончината на кмета Милен Белчев. Кандидатът на ГЕРБ е 38-годишният му наследник Павлин.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР