Изпълнението на договорката за ротация на премиера Николай Денков с

...
Изпълнението на договорката за ротация на премиера Николай Денков с
Коментари Харесай

Без смяна на министри след ротацията: Ас. Василев

" Изпълнението на сделката за ротация на премиера Николай Денков с Мария Габриел е изцяло задоволително, а всички останали министри остават ”, разгласи пред БНР финансовият министър Асен Василев.

" Ако има потребност от смени, това ще е политически диалог вътре в ППДБ и няма по какъв начин да бъде еднолично решение на ГЕРБ ”, акцентира той. Напомняме, че при започване на месеца Б ойко Борисов съобщи, че не е удовлетворен от цели министерства. След него другият съпредседател на ППДБ Христо Иванов уточни, че е рано да се вършат крайни оценки, само че не изключи ремонт на кабинета след ротацията.

" Освен, в случай че Борисов няма желание да ръководи с Възраждане и Българска социалистическа партия, не виждам по какъв начин може независимо да смени министрите ”, разяснява в този момент Василев. Той добави още, че връзките в ръководещото болшинство са сложни. " Реформите, които са заложени са доста тежки и дават благоприятни условия за повече популизъм и експлоатиране на обстановката политически ”, уточни шефът на МФ. Всъщност, няма нито 1 промяна Василев съобщи още, че партийните водачи се пробват да приказват нелепости по адрес на държавното управление.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР