Изпълнена със смисъл и докосващи слова вечер беляза финала на

...
Изпълнена със смисъл и докосващи слова вечер беляза финала на
Коментари Харесай

Галин Стоев, Иван Бърнев и Група “МОЛЕЦ” с разтърсващи послания от сцената на He`s The MAN 2023

Изпълнена със смисъл и докосващи слова вечер беляза финала на петото издание He`s The MAN 2023 на dir.bg - селекцията от значими за съвремието, забележителни мъже на България, което се организира във Военния клуб в София. Тази година изданието е под мотото " Мъже с идея ", с цел да бъде обърнато внимание на делата на няколко забележителни мъже в актуалния свят. bTV Media Group е сътрудник на самодейността.

Водещият на събитието - небезизвестният публицист Георги Тошев, организира незабравими изявленията с " горящият човек " - артистът Иван Бърнев, музикалната сензация Крис и Юли от група " Молец ", брилянтният режисьор, който провокира възторг с представлението си " Хага " - Галин Стоев. До тях застана и един от ярките образци в бизнеса - генералният управител на " Филип Морис България " - Демиан Пинтос.

Снимка: btvnovinite.bg

Над 200 присъстващи слушаха с притихнал мирис историите на четиримата определени, след което шумно приветстваха.

" Със сигурност сте се питали кое е това, което придава смисъл на живота - добротата, децата ни, персоналният триумф, кариерата, любовта, смелостта... Можем да изброяваме още и още, тъй като смисълът е индивидът, а той е като лабиринт от въпроси, подозрения, само че и кураж. И до момента в който се пита, той има смисъл и идея - да се основава, построява като все по-добър човек, и по този начин да оказва помощ на останалите… ”

С тези думи Георги Тошев се обърна към залата, с цел да открие събитието. Той насочи вниманието към останалите участници в тазгодишната селекция - драматурга, стихотворец и публицист Стефан Цанев, режисьора продуцент и сценарист Стефан Командарев, съоснователя и шеф на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ в София Андрей Марков, известния психиатър, богослов и политически анализатор доктор Николай Михайлов, които се включиха в онлайн представянето с видео диалози и изявленията.

Снимка: btvnovinite.bg

Първи на сцената излезе Иван Бърнев и разкри своята идея като артист:

" Мен ме занимава дребният човек и в множеството случаи нещата, за които ме канят, е за този вид функции - елементарни на пръв взор персонажи, които можеш да въздигнеш ", добави той.

След него пред Георги Тошев застанаха и " момчетата, които превзеха българската сцена не със скандал, а с религия и покорност " - Кристиян Макаров и Юлиан Славчев от група " Молец ".

Кристиян Макаров показа, че си изяснява триумфа на дуета най-много с вярата с изключение на в себе си, само че преди всичко в Бог.

" Наистина имам вяра, че това, което се случва, не е единствено поради личните ни старания. Винаги сме се радвали на качественото изкуство. Мисля, че триумфът е и тъй като имам вяра освен в Бог, само че и в семейство, другари и във всичко, предхождащо този триумф ".

Снимка: btvnovinite.bg

Юлиан Славчев се пошегува и че времето, в което творят, е от голяма важност, тъй като " в случай че бяхме родени преди 50-60 години, нямаше да сме нищо повече от кръчмарска група ".

" Ние сме хванали избрана ниша, която за нас е приятна и присъща ", сподели Крис. А съгласно Юли българската аудитория е била жадна за това " да хване един текст и да стартира да го разнищва и непрекъснато да намира нещо ново ".

След тях присъстващите застинаха пред безкомпромисните истини на режисьора и шеф на Националния спектакъл в Тулуза - Галин Стоев.

" Желанието за независимост постоянно е било доста мощно у мен, само че не съм могъл да го артикулирам, с цел да стане разбираемо за другите хора ", добави режисьорът.

След това пристигна ред и на Демиан Пинтос - общоприет управител на " Филип Морис България ". Водещият го показа като " отборен състезател, който обича мощните тимове за и визия, който знае по какъв начин да промени картинката ".

За настроението на гостите се погрижиха от " Михаил Йосифов Бенд " - Васил Спасов на пианото, Димитър Карамфилов - контрабас, Атанас Попов - барабани.

Михаил Йосифов показа пред Георги Тошев, че тяхната идея е " положителното въодушевление на цялата страна и на целия свят ".

***

Както всяка година, и през 2023 година dir.bg насочва погледите на своите близо 2 милиона читатели към положителните образци в българското общество. Това е идеята на целия екип, посветил времето си в търсенето на най-подходящите лица от обществения живот.

He`s The MAN! се организира за пета поредна година след старта си през 2019-а. В първото издание на поредицата от срещи под мотото " Ум, дух и тяло " се включиха доктор Станимир Сираков, Светослав Иванов, Юлиян Вергов, Ники Станоев, Филип Захариев, Станислав Трифонов-Насимо, Стойчо Младенов, Teoдосий Теодосиев, Денислав Коджабашев и Иво Христов.

През 2020 година, макар международната здравна рецесия, Dir.bg продължи традицията със серията " Време за мъже ", в която влязоха проф. Иво Петров, Графа, Михаил Билалов, Лазар Ангелов и Велизар Величков.

През 2021 година He`s The MAN! събра на загадка галавечеря Лазар Радков, Пламен Русев, Христо Мутафчиев и Стефан Вълдобрев в селекцията " В обувките на триумфа! ".

През 2022 година He` The MAN показа разпоредбите на триумфа на проф. Мартин Вечев, проф. Атанас Щерев, Найден Тодоров, Георги Господинов, Малин Кръстев и Димитър Бербатов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР