Изпълнен съм с натрапчивото усещане, че ако г-н Лозан Панов

...
Изпълнен съм с натрапчивото усещане, че ако г-н Лозан Панов
Коментари Харесай

Александър Симов: Лозан Панов да спре с интервютата, иначе и Луна може да го пребори

" Изпълнен съм с натрапчивото чувство, че в случай че господин Лозан Панов желае да не бъде преборен от Луна, незабавно би трябвало да спре с интервютата.

Но пък това може и да е добре за страната - откакто интригата за президентския избор е на път да падне, хората ще извърнат внимание на парламентарния... "
 Лозан Панов загатна за връзки и подмолни сделки на Румен Радев и Анастас Герджиков с Движение за права и свободи Лозан Панов загатна за връзки и подмолни сделки на Румен Радев и Анастас Герджиков с Движение за права и свободи
Движение за права и свободи играе с повече от един състезател на изборите за президент. Това съобщи, претендентът за президент Лозан Панов. Той изрази съмнение, че Р...

Припомняме, че тази заран претендентът за президент и Анастас Герджиков с Движение за права и свободи.

И даде образец с Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация, които с размяната на реплики една към друга също задействали личния си електорат. Той съобщи, че на втория тур на президентските избори преди 5 години те са подкрепили Румен Радев.

Според него подредбата на събитията и заиграването на тази тема сочи, че „ сме в разцвета на същото зло, което не е излизало до този миг от политиката ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР