Изпълкомът на БФС налага революционна забрана, касаеща най-вече топ клубовете

...
Изпълкомът на БФС налага революционна забрана, касаеща най-вече топ клубовете
Коментари Харесай

БФС с революционна промяна, която удря по топ клубовете на България

Изпълкомът на БФС постанова революционна възбрана, касаеща най-много топ клубовете на България. Според нея родните отбори към този момент няма да имат право да пускат вратари, които са с паспорти от страни отвън Европейския съюз. Промяната влиза в действие от сезон 2020/2021 година

" Ръководните фактори в българския футбол също по този начин одобриха предлагането за налагане на санкции и санкции на четвъртите съдии, съдийските наблюдаващи и делегатите на дуели от вътрешното състезание при неспазване или незадоволително осъществяване на служебните им отговорности, както и предлагането на Треньорската школа за възбрана присъединяване на вратари с паспорти от страни отвън Европейския съюз в професионалния ни футбол от началото на спортната 2020/2021 година ", оповестиха от БФС посредством формалния си уебсайт.

Припомняме, че в Левски титуляр сега е черногорецът Милан Миятович, а в ЦСКА бразилецът Густаво Бусато. В Лудогорец се разчита основно на Пламен Илиев, само че и на бразилеца Ренан дос Сантос.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР