Изпадналият във финансов колапс Палермо продължава да се бори със

...
Изпадналият във финансов колапс Палермо продължава да се бори със
Коментари Харесай

Българи замесени във фалита на Палермо?

Изпадналият във финансов колапс Палермо продължава да се бори със зъби и нокти за оцеляването си в Серия " Б " на Италия. Вчера сицилианци трябваше да показват гаранции за своята финансова непоклатимост, само че това не се случи. От клуба оповестиха, че това е единствено " механически въпрос " и документите към този момент са изпратени с дата и щемпел.

Междувременно обаче стана ясно, че клубът е бил излъган от български брокери. Шефовете на Палермо са преговаряли с представители на компанията " Лев Инс ", която е трябвало да бъде поръчител за задълженията на клуба. От вестник " La Repubblica " обаче са се свързали със застрахователната компания, откъдето са им съобщили, че не са влизали в контакт с италианския клуб. Това значи, че сицилианци са били излъгани от подправени брокери. Впоследствие това бе доказано и от генералния шеф на клуба Фабрицио Лукези.

" Какво да ви кажа? Бяхме излъгани. Разчитахме на неверните хора. Сега се опитваме да издействаме нова гаранция и да я депозираме. След това ще забележим какво ще се случи. Истината ще излезе нескрито на следващия ден. Няма по какъв начин да продължим да работим с тези измамници ", съобщи Лукези пред " Gazzetta dello Sport ".

Ако Палермо не успее да даде гаранции за своята финансова непоклатимост, клубът няма да получи лиценз за Серия " Б " и ще бъде изхвърлен в Серия " Д ". Мястото му във втория ешелон пък ще заеме Венеция.

В Палермо играе българският национал Ивайло Чочев, само че той надали ще остане в клуба, в случай че той бъде изхвърлен от Серия " Б ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР