Изпадналият в битка шеф на Хъл Тони Смит е готов

...
Изпадналият в битка шеф на Хъл Тони Смит е готов
Коментари Харесай

Непокорният шеф на Хъл Тони Смит е наранен, но настоява, че ще запази работата си след унижението в Хъдърсфийлд

Изпадналият в борба началник на Хъл Тони Смит е подготвен да замахне с брадвата, само че упорства, че ще получи време да оправи своята смутена страна.

Само две седмици откакто бяха изхвърлени от Challenge Cup от Хъдърсфийлд при проваляне 50-6, тимът на Иън Уотсън още веднъж удари нещастния Хъл. След като означи четири опита в тази първа среща, продуктивното крило Адам Суифт трябваше да се задоволи единствено с хеттрик този път против някогашния си клуб. Но това нямаше значение, тъй като шамболичният FC даде доста повече на приятелите си в унизителна борба от 10 опита.

Те завоюваха единствено един път в седем мача този сезон и това беше пета поредна загуба. Те позволиха 50 или повече точки в три от последните си четири мача, с цел да оставят някогашния селекционер на Англия Смит под голям напън. Но запитан за личната си убеденост и дали счита, че ще му бъде обещано време, ветеранът австралиец настоя: „ Добре съм. Когато всички ми споделят, че не мога да направя нещо, ставам все по-решителен.

„ Ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР