Изпаднали в битка Фултън Каунти, Джорджия, окръжният прокурор Фани Уилис

...
Изпаднали в битка Фултън Каунти, Джорджия, окръжният прокурор Фани Уилис
Коментари Харесай

След мъмрене от страна на съдията за разиграване на „състезателна карта“, Фани Уилис казва, че „ще говори за това така или иначе“

Изпаднали в борба Фултън Каунти, Джорджия, окръжният прокурор Фани Уилис в тирада в петък наподобява да се опълчи на неотдавнашното предизвестие на арбитър да не играе на " расовата карта ", настоявайки, че ще приказва за раса " по този начин или другояче. ", Уилс сподели, че " тук е мъчно постоянно да се доказваш два или три пъти. "

„ Наскоро ми споделиха, че не обичат да приказвам за раса. Е, по този начин или другояче ще приказвам за това “, означи тя.

Коментарите на Уилс наподобява бяха по отношение на неотдавнашното предписание на арбитър Скот Макафи, в което той сподели, че нейната расистко упрекната изразителност за „ разиграване на картата на расата “ е „ законно несъответствуваща “.

p>

Окръг Фултън, Джорджия, окръжният прокурор Фани Уилис гледа по време на чуване по делото Щат Джорджия против Доналд Джон Тръмп в съда на окръг Фултън в Атланта на 1 март.(Алекс Слиц -Pool/Getty Images)

Коментарите на МакАфи бяха в решението му, съгласно което Уилис може да остане по делото за интервенция в избор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР