Изпаднал в шок, когато в офиса видял, че сумата липсва

...
Изпаднал в шок, когато в офиса видял, че сумата липсва
Коментари Харесай

Намериха собственика на намерените пари край Операта, изтеглил ги за сделка при нотариус

Изпаднал в потрес, когато в офиса видял, че сумата липсва

45-годишен мъж от Черноморец е притежателят на огромна парична сума, открити през край Операта в Бургас, научи Флагман.бг.

Пачките са били наоколо до офиса на „ Социално подкрепяне “ на ул. „ Васил Априлов “, когато безкористен бургазлия ги е разкрил на 25 октомври т.г.

От полицията оповестиха за случая месец по-късно, защото никой не беше потърсил парите. След като видял обявата на Флагман.бг, мъжът се явил в Първо РУ-Бургас и в детайли обяснил по какъв начин и къде е изгубил средствата, споделил и какъв брой са били. Така е станало ясно, че точно той е притежателят. 

По информация на Флагман.бг той вървял към офис на нотариус, където му предстояла договорка. Изтеглил огромната сума минути преди този момент от банков клон в центъра на Бургас. Изпаднал в потрес при нотариуса, откакто видял, че сумата липсва и договорката е отпаднала.

Познати на 45-годишния мъж от Черноморец, чието име желаят да запазят в анонимност, споделиха пред наш кореспондент, че той от дълго време изгубил вяра, че може да си върне парите. Бил е шокиран, когато схванал, че са предадени в полицията и очарован, че към момента има положителни и съзнателни хора.

„ Става въпрос за доста огромна сума. Именно поради това той си мислеше, че парите от дълго време са открити и някой ги е прибрал. Много малко са хората, които биха постъпили като индивида, който ги е разкрил “, споделя съгражданин на притежателя на парите. 

Бургазлията, който даде образец на всички с постъпката си, е извънредно непретенциозен човек. Той също пожела анонимност. „ Това ми е човешки дълг. Пожелавам на всеки на моето място да постъпи по същия метод “, споделя той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР