Изпадането на Царско село и заличаването на клуба се превърнаха

...
Изпадането на Царско село и заличаването на клуба се превърнаха
Коментари Харесай

Кавдански за Яфа: До 4 часа пиеше в дискотеката, а на паркинга го биха, защото закача чужди жени

Изпадането на Царско село и заличаването на клуба се трансфораха в интернационална спортна тематика, изключително откакто Юсуфа Яфа заяви в обществените мрежи, че е обичай в съблекалнята и е получил закани за ликвидиране от един от треньорите си. Днес пък капитанът на „ царете “ - Мартин Кавдански, се изрече също по тематиката, като показа някои трагикомични неща за своя към този момент някогашен съотборник.

„ Сигурно е бил пийнал от предходната вечер, тъй като е бил в столична дискотека до 4 часа сутринта “, сподели халфът пред Gong.

Междувременно той разкри, че старши-треньорът - Стефано Макопи, е дал указания дузпата в последните минути против Локомотив София да бъде изпълнена точно от Кавдански, тъй като е било известно, че Ботев Враца води в своя мач, а притежателят - Стойне Манолов, към този момент е известил на играчите, че ще приключи финансирането. Идеята е била капитанът и състезател с най-вече мачове за клуба да вкара последния гол в историята на Царско село.

„ Относно смешните обвинявания на Яфа, че някой го е заплашвал с ликвидиране - несъмнено се е объркал. Ще обясня за какво. Месец по-рано в столичен мол е закачал дамата, на който не би трябвало, и до момента в който са го били на паркинга, е чул, че „ в случай че това се повтори, ще го убият ". Треньорът на вратарите бе раздразнителен от обстановката и му сподели да напусне терена “, добави Кавдански по тематиката със заканите за ликвидиране.

И всичко това се случва в тим от елитната Първа Лига в България...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР