Изпадали ли сте в ситуация, в която имате усещането, че

...
Изпадали ли сте в ситуация, в която имате усещането, че
Коментари Харесай

Болка в скалпа – какво я предизвиква и как да я предотвратим?

Изпадали ли сте в обстановка, в която имате чувството, че косата ви боли? Разбира се, косата няма по какъв начин да ви боли, само че болката, идваща от скалпа, се придвижва към косата и човек не може да дефинира кой в действителност е първоизточникът.

Трябва да знаете обаче, че провинен за тази болежка, значително, сте самите вие. Нередовното миене на косата и омазняването на скалпа, което е резултат от това, могат да доведат до болежка, непрекъснато напомняща за себе си.
Как да се оправим с болката в скалпа
Когато човек мие нередовно косата си, той способства за наслагването на нечистотия по скалпа. Като В разследване от това тази част от тялото на човек стартира да сърби, да пари, а даже от време на време и да боли извънредно. Ако прекомерно постоянно пипате, това може още повече да възпали процеса поради отделяните химикали от косата.

Тази болежка може да продължи да съществува даже след измиването на косата. За това не сте отговорни вие самите, а продуктите, които употребявате и неспособността им да почистят точно скалпа.
 Жена стартира да втрива ЧЕСЪН в скалпа си и няма да повярвате какво се случи Жена стартира да втрива ЧЕСЪН в скалпа си и няма да повярвате какво се случи
Днес ще ви разкажем за това какво се случва, откакто започнете да втривате чесън в скалпа си. Ще споделим с вас и детайлности, свърза...

Ако се пробвате да потушите тази болежка, най-хубавото, което можете да извършите, е да миете косата си постоянно и да сведете до най-малко използването на разнообразни артикули за коса, в състава на които вземат участие голям брой химични детайли.

Заложете най-много на шампоани, способни да разграждат мазнините. Стягащите прически, като опашки и кокове, не са за желани. Ако не ви основава дискомфорт, най-добре дръжте косата спусната за колкото се може по-дълъг интервал от време. Вечер, когато лягате да спите, отпуснете косата и премахнете от нея всевъзможни фиби, ластици и други аксесоари, в случай че употребявате такива.

Заложете на натуралните артикули за коса, в които вземат участие минимални количества химични съставки. Това също би помогнало да се справите с казуса.

Най-важното обаче си остава постоянното миене на косата – не забравяйте това!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР