Изоставен тематичен парк, който беше затворен преди повече от две

...
Изоставен тематичен парк, който беше затворен преди повече от две
Коментари Харесай

Изоставеният тематичен парк Frontierland в Обединеното кралство може скоро да отвори отново, след като лежи изоставен в продължение на 20 години

Изоставен тематичен парк, който беше затворен преди повече от две десетилетия, може да бъде отворен още веднъж съгласно оферти да му се даде нов живот.

Излезлият от приложимост увеселителен парк на Lancashire Frontierland не посреща гости, откогато затвори портите си през 1999 година Но някогашната крайбрежна атракция в Morecambe може да бъде върната от мъртвите, защото бизнесмените показват проекти за парк за отдих и фестивално пространство на изоставеното място.

Тематичният парк на Дивия Запад, прочут още като Fun City и West End Amusement Park, имаше атракциони като Wild Mouse, Rattler, Noah's Ark и пън. В разцвета си той е бил посещаван от хиляди всяка година.

Днес от мястото са останали малко, като множеството от предходните му алеи са разрушени. Популярният канал на атракцията също беше демонтиран, с цел да се направи място за телефонна мачта. Междувременно една част от парка беше закупена от Morrisons за построяването на нов супермаркет.

Оставащият парц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР