Изоставен от биологичната си майка при раждането му преди 20

...
Изоставен от биологичната си майка при раждането му преди 20
Коментари Харесай

Мелодрама! Осиновен в Италия младеж се срещна с биологичната си майка у нас

Изоставен от биологичната си майка при раждането му преди 20 години Васко Илиев през днешния ден е италиански жител и се споделя Микеле Коради. Живее в Падуа, Италия, от двегодишен.

Микеле е израснал и живее като всеки италиански юноша, само че животът му е зависещ на една единствена цел – да открие дамата, която го е родила и изоставила в България. „ Аз не се усещам италианец, имам българска кръв. Да, аз пребивавам измежду италианци, само че съм донесен от друго място. Знам, че имам българска кръв, че имам циганска кръв”, споделя Микеле пред bTV.

Когато навлиза в пубертета Микеле къса връзките със своите другари и близки, с цел да последва единствената цел да открие биологичната си майка.

„ Когато открих документите за осиновяването, незабавно се запитах какъв човек, какъв чужденец е моята майка. Какво е това име, от какъв етнос е”, спомня си Микеле. „ Искам да видя моята майка. Искам да потегли към нея, пешком да потегли, по всевъзможен начин”, споделя момчето през сълзи. Първоначално биологичната майка отхвърля да се срещне с него, като споделя, че има доста деца, само че по-късно се съгласява.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР