Изоставен мъж нападнал и заплашил с убийство бившата си любима

...
Изоставен мъж нападнал и заплашил с убийство бившата си любима
Коментари Харесай

Експолицай опря пистолет в главата на бившата си и новия й

Изоставен мъж нападнал и заплашил с ликвидиране някогашната си обичана и новия й сътрудник. Екшънът се разиграл в нощта против 10 април в двора на вила в местността Под Арбанашко бърдо сред великотърновското село Арбанаси и Горна Оряховица. В любовния триъгълник са забъркани горнооряховчаните Красимир Николов, Радина и софиянецът Емил, който е някогашен служител на реда и не може да преживее раздялата с обичаната си. Заслепеният от ревнивост експолицай пишел известия всеки ден и звънял по телефона, настоявайки да се съберат още веднъж.
"Работим до късно с Радина. Въпросната нощ се прибрах преди нея и чух да паркира кола към 1.30 часа. После се разнесоха крясъци. Излязох на открито и видях Емил да дърпа Радина. След това се обърна и се нахвърли върху мен. В ръката си държеше револвер. Удари ме с дръжката по главата и лицето, а когато паднах на земята, насочи оръжието към главата ми и съобщи: "Ще те очистя”. След това стреля във въздуха пред входната врата на вилата. Радина се разпищя, а Емил си потегли “, описа Красимир Николов. Потърпевшите неотложно алармирали полицията в Горна Оряховица и подали тъжба.
Дежурният незабавно подал Емил за търсене. Изплашени до гибел Радина и Красимир не смеят да се върнат във вилата и спят на хотел. На другата заран служителите на реда правили оглед и намерили гилза от военен патрон. Междувременно Красимир си е извадил здравно удостоверение за контузиите от побоя, а Радина е подала иск за ограничаваща заповед против Емил. Ден по-късно Емил се обадил на Радина с искане да си "уравнят” версиите за пред служителите на реда.
"Полицаите ме посъветваха да не давам публичност на случая, тъй като това единствено щяло да попречи на следствието. Но аз желая да опиша историята си, тъй като не мога да се съглася, че казусът е безопасен. Когато някой вади револвер отсреща ти и ти приказва несвързани неща, той е рисков. Страхувам се за жена си. Ангажиментите ни са такива, че се прибираме късно вечер, аз не мога да я посрещам всеки ден, не мога да й осигуря отбрана. А очевидно и полицията не може. Дал бил един месец период, в който, в случай че не се съберат, ще се върне да ме убие. И по какъв начин да живеем умерено следователно? Малко ли дами бяха убити от ревнивци единствено в последните години. Трябва да се поглежда по-сериозно на такива закани “, споделя с терзание Красимир Николов.
"По случая е формирано досъдебно произвеждане по чл.144, ал.3 от Наказателен кодекс за отправяне закани за ликвидиране. Предвиденото от закона наказване е до 6 г.затвор. ", прецизираха от Районната прокуратура в Горна Оряховица, под чието наблюдаване се води следствието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР