Изоставен дворец за 41 милиона паунда, собственост на приятел на

...
Изоставен дворец за 41 милиона паунда, собственост на приятел на
Коментари Харесай

Фюри като изоставен дворец на стойност 41 милиона паунда, собственост на приятел на Робърт Мугабе, сега е „капан за наркотици за смърт“

Изоставен замък за 41 милиона паунда, благосъстоятелност на другар на Робърт Мугабе, е трансфорат в „ свъртовище за опиати за капан за гибел “.

Никълъс ван Хугстратен е подложен на рецензии, тъй като е оставил имението да изгние, защото то е разказано като „ най-големият безпаричен квартал във Англия “. Дворецът Хамилтън се разпадна, откакто беше зарязан от притежателя си, като жителите в този момент настояват, че парцелът „ капан на гибелта “ е дом на опиати и антисоциално държание.

Ван Хугстратен, който неотдавна смени семейството си на von Hessen, строи парцела от 1985 година Споменатият парцел се счита за по-голям от Бъкингамския замък и от този момент е забелязан в порутено положение, затрупан със скеле. Строителни материали също бяха видяни изхвърлени към парцела в Източен Съсекс.

Местните поданици в този момент се нахвърлят върху van Hoogstraten и самата постройка с терзания за тези, които употребяват наркосвъртовището за гибелен капан. Един локален сподели: „ Мястото е рана в очите и е руина и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР