Изолирането на Русия, дори в технологичен план, е невъзможно, въпреки

...
Изолирането на Русия, дори в технологичен план, е невъзможно, въпреки
Коментари Харесай

Изолацията на Русия е невъзможна: Кремъл

Изолирането на Русия, даже в софтуерен проект, е невероятно, макар сходни проекти на вражески страни, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

" Никой не приказва за изолираност. Невъзможно е да се изолира Русия, макар че недружелюбни или по-скоро враждебни на нас страни се пробват да ни изолират стопански, политически и в областта на търговията. Те не могат да съумеят и няма да съумеят, тъй като в днешния свят е невероятно да се изолира една страна, изключително такава голяма страна като Русия. "

Говорителят на Кремъл също по този начин акцентира, че никоя страна не би желала да се изолира.

 

Когато разяснява рубриката на специфичния делегат на съветския президент по въпросите на цифровото развиване Дмитрий Песков за нуждата от подсилване на цифровия и софтуерния суверенитет на страната, представителят на Кремъл назова своя адаш " потвърден специалист, който има много необятно въздействие и е мощен престиж в своята област ".

" Сега всички показват разнообразни гледни точки по тематиката за нашия софтуерен и стопански суверенитет. Като цяло, защото всичко в света се трансформира - в политиката, сигурността, търговията и стопанската система, този въпрос интересува всички. Това е въпрос за разискване. Сигурен съм, че тази тематика ще бъде необятно разисквана и на Петербургския интернационален стопански конгрес ", заключи представителят на Кремъл.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР