Изобщо не си мислете, че жените най-много искат да правят

...
Изобщо не си мислете, че жените най-много искат да правят
Коментари Харесай

Само за палавници! Кога жените са най-разгонени

Изобщо не си мислете, че дамите най-вече желаят да вършат секс, когато са влюбени. Напротив, тъкмо в такива моменти те най-вече се тормозят по какъв начин ще се оправят, по какъв начин ще наподобяват, какво усещане въобще ще оставят в новата си възлюбена. Етапите, през които са най-разгонени, са напълно разнообразни и се въздействат от разнообразни фактори.

Физиология
Има теории, че когато са в цикъл, на дамите най-вече им се прави секс. Това ненапълно е правилно, само че по-разгонени се усещат не по време на цикъл, а към седмица, откакто той завърши. Или по-точно – до момента в който са в овулация.

Възраст
Смята се, че най-сексуално дейни са дамите сред 30 и 35 години. Но пък в този интервал не са доста склонни на еднократни полови завършения.

Сезони
Колкото по-топло е времето, толкоз по-силна е половата сила. Но имайте поради, че има дами, които се изнервят от жегите и никак не им е до милувки. За да разберете вашата от кои е, просто я попитайте кой е обичаният й сезон. Който ви назове, да знаете, че тъкмо през него ще е най-навита за секс.

Социален и съкровен живот
Това надали ще ви изненада като информация, само че просто сме длъжни да го споменем. Ако момичето не е имало от дълго време полова връзка или пък е по-скромна и не излиза постоянно, нищо чудно след няколко напитки да се нахвърли на първия, който й се усмихне.

Самочувствие и прочувствени предпоставки
Ако дамата се усеща уверена и секси, тя ще е съвсем постоянно подготвена за секс! Това добре го запомнете! Друг значим миг е дали тя ви е ядосана. Ако сте я изнервили и давате ясно да се разбере, че не съжалявате за стореното, не си и помисляйте, че ще ви пусне. Има и още нещо много забавно – в случай че помогнете на обичаната си в семейството, без тя да ви е карала, шансът да ви се отблагодри неведнъж в леглото също е значителен.

И един фактор бонус – дамите ужасно доста се разгонват по време на диета.
Или по-точно, когато дойдат първите резултати от нея. Покаже ли кантарът по-малко тегло, те супер доста се въодушевяват и се усещат по-красиви. А това мигновено ги кара да желаят секс! Така че, потърпете първите й дни на апетит и истерични рецесии, тъй като по-късно ще ви чакат супер моменти в леглото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР