Изобщо не е сигурно, че футболните ни национали ще играят

...
Изобщо не е сигурно, че футболните ни национали ще играят
Коментари Харесай

Цирк с националните по футбол! Определят стадиона за мача с Унгария в последния момент, за да се скрият от феновете

Изобщо не е несъмнено, че футболните ни национали ще играят в Пловдив, допустимо е срещата въпреки всичко да е в Унгария, съществува вид и за Разград

Президентът на БФС Боби Михайлов и директорът на националния ни тим Георги Иванов-Гонзо имат нов проект, с който да предотвратят събиране на почитателите преди мача на представителната ни гарнитура с Унгария на 16-ти ноември, научи Флагман.бг.

Както към този момент писахме, футболната централа направи нещо нечувано - станахме единствената страна в Европа, която изиска от УЕФА да играе при " закрити врата ". Причината  - готвеният кротичък митинг против президента Боби Михайлов, който по проект трябваше да се организира на срещата с Унгария. Някогашният прочут футболист, станал 4-ти в света, обаче не желае УЕФА да види, че против него има неодобрение. Изпитва безумен боязън от реакцията в Европа на фенската проява и взе същественото решение да забрани националния тим за публиката. )

Първоначалното бе обявено, че срещата ще се играе в Пловдив, на ст. " Христо Ботев ", само че както се оказва това не е единственият вид, а футболната ни селекция е на път да се трансформира в " бягаща натрупа ". Мястото и часът на срещата ще се дефинират в последния миг, с цел да няма скупчване на почитатели.

Ето какво написа в една от огромните фенски групи за идния дуел с Унгария:

Полицията обмисля от доста рано блокиране на огромен периметър към стадиона в Пловдив още преди да се появят почитателите. ТВ екипите ще са на стадиона най-малко 5-6 часа авансово.

Ще има полицейски обсада към хотела и улиците където са настанени националите на България и Унгария.

Ще има засилени инспекции по автомагистралите с цел да се попречва почитатели от други градове да доближат Пловдив!

Полицията изначало ще се опита да мине с номера че сме Европейски Съюз страна, “нека да сме цивилизовани ”, “да няма принуждение ”,но в действителност ще са готови за конфликти и ще употребяват сълзотворен газ!

План Б е в случай че нещата загрубеят в Пловдив рейсовете с тимовете от хотела вместо към “Колежа ” да тръгнат тихомълком за София и мача да се играе на Васил Левски. Вече има позволение последната мин да се създадат промени.

Така всички ентусиасти ще останат в Пловдив а в София късно вечерта няма да има митинг и мача ще се играе до момента в който БФС си пият уиксито като спечелили!

Обсъжда се също незабавен вид мача да се реалокира в Разград.

Информирайте се къде ще са тимовете преди мача, хотели, бази, подготовка, конференция, къде ще са в дни на мача и реагирайте една стъпка преди БфС.

Феновете в Унгария, Сърбия и цяла Европа наблюдават събитията и в този момент ще си проличи дали народа и почитателите са мишки и си заслужават ориста и ще ги тъпчат още 18год или ще бъде сложено ново начало на футбола в България.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР