Изобщо не е безоблачен живота на Лили Иванова в собствения

...
Изобщо не е безоблачен живота на Лили Иванова в собствения
Коментари Харесай

Войната ескалира: Лили Иванова скочи на комшии!

Изобщо не е слънчев живота на Лили Иванова в личния й дом

Войната с част от комшиите на естрадната звезда на тузарската улица „ Оборище “, където е мезонетът й, продължава отдавна.

Те съдят Вечната Амбър поради това, че е заграбила общата тераса и я трансформирала в личен парцел.

Покривното пространство, което се намира над жилището й, певицата трансформирала в остъклена тераса.

Единствено звездата имала достъп до нея, като даже си направила вътрешен вход, непосредствено да излиза на нея.Спорната тераса била декорирана с обилна тропическа растителност, а съгласно мнозина там имало джакузи, както и други екстри, където Лили Иванова отмаряла в домашни условия.

Тя от години не се е появявала с бански, по тази причина си направила кътче за релакс, само че като заграбила общото помещение. Тъй като не поискала позволение от съседите, част от тях завели каузи, които към момента не били финализирани.

В големият апартамент естрадната икона се нанася при започване на 70-те като брачна половинка на Янчо Таков, чийто татко е вторият след Тодор Живков-Пеко Таков.

Бракът им продължава няколко години, а след развода свекър й демонстрира благотворителност, като я оставя да живее в жилището. И желае от нея да заплати алегорична цена. За жилището си Лили Иванова постоянно е казвала, че всичко друго може да продаде, само че този мезонет-никога!

Стойността му гони 4 милиона, то е обзаведено в бароков жанр, с поръчкови мебели. Само златният престол, на който изпълнителката си пиела кафето, коствал 12 000 евро.

Източник: Ретро

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР