Изображение: Томас Кашман беше вкаран в затвора през април Трима

...
Изображение: Томас Кашман беше вкаран в затвора през април Трима
Коментари Харесай

Томас Кешман: Плановете на убиеца на Оливия Прат-Корбел планира да обжалва присъдата, след като загуби опит за намаляване на присъдата

Изображение: Томас Кашман беше вкаран в пандиза през април

Трима апелативни съдии - госпожа Виктория Шарп, госпожа Джъстис Макгоуън и господин Съдия Чембърлейн - отхвърли да му даде позволение да оспори присъдата си в пандиза и отхвърли молбата му.

Те заключиха, че Cashman няма противоречив случай.

Cashman не се яви на чуването.

Майката на Оливия: „ Започнахме нашата доживотна присъда “

Адвокат, представляващ Cashman, и правосъден чиновник потвърдиха след чуването, че следва обжалване на присъдата на килъра.

Съдебният чиновник сподели, че заявката е подадено, само че към момента не е прегледано от апелативен арбитър - и не е закрепена дата за чуване по обжалването.

Кешман от Уест Дарби в Ливърпул преследваше наказания наркодилър Джоузеф Ний, преди Оливия да бъде убит.

Ний се втурна в дома на момичето в опит да избяга, когато Кешман откри огън, улучвайки майката на Оливия Шерил Корбел в китката, до момента в който тя се опитваше да задържи вратата затворена за Ний, със същия патрон, погубен нейната щерка.

Семейството разгласява видеоклипове на убита ученичка

Прочетете още:
Майката на Оливия „ към момента е вцепенена “ година след гибелта на момичето
Бивш разбойник споделя, че моралните кодекси „ са излезли през прозореца '

Кашман, който беше наркодилър на високо равнище в Ливърпул, беше задържан през април тази година, като госпожа Корбел сподели, че е била „ в възторг “, откакто той беше наказан.

Г-жа Корбел е измежду тези, които водят акция за смяна в закона, с цел да се разреши на съдиите да принуждават нарушителите да участват на чуванията за изговаряне на присъдите, откакто Кашман отхвърли да се качи на подсъдимата пейка, когато беше наказан.

През май основният юрист Майкъл Томлинсън KC сподели, че Кешман няма да усили присъдата си в пандиза, откакто бяха направени редица претенции за удължение на времето му в пандиза посредством прекомерно снизходителната скица.

Г-н Томлинсън сподели, че „ безсмисленото ликвидиране “ на Оливия е „ шокирало и отвратило всички nation ", само че добави: „ След като получих подробни правни препоръки и разгледах повдигнатите въпроси доста деликатно, заключих, че казусът на Cashman не може вярно да бъде отправен до Апелативния съд ".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР