Изображение: Снимка: Екшън изображения Филмово изображение: Сър Боби държи Европейската

...
Изображение: Снимка: Екшън изображения Филмово изображение: Сър Боби държи Европейската
Коментари Харесай

Сър Боби Чарлтън: Джеф Хърст отдава почит към „един от истинските велики“ на футбола

Изображение: Снимка: Екшън изображения Филмово изображение: Сър Боби държи Европейската купа отвън Олд Трафорд на Манчестър Юнайтед. Снимка: AP

Той беше „ воин за милиони “, сподели Манчестър Юнайтед в респект към „ един от най-великите и най-обичаните играчи в историята на нашия клуб “.

„ Възхищаваха му се както за спортния му дух и честност, по този начин и за изключителните му качества като футболист; сър Боби постоянно ще бъде запомнен като колос в играта. "

Почестите бяха изпълнени с похвали както за уменията му на терена и държанието му отвън него.

Гари Линекер сподели, че е „ в действителност прелестен футболист и в действителност прелестен мъж “.

„ Победител в Световната купа, Манчестър Юнайтед популярен и за аз, най-великият състезател на Англия. Той може към този момент да не е с нас, само че ще има футболно величие ", сподели Линекер.

Прочетете още:
" Никога по-популярен футболист ": сър Боби Некролог на Чарлтън
Сър Боби Чарлтън беше „ вечно благородник на британския футбол “

Гари Невил отдава респект на „ първенец на и отвън терена “

Бившият състезател на Манчестър Юнайтед Алън Бразил сподели пред Sky News Sir Bobby's име постоянно ще изниква в диалози за суперзвезди и герои.

„ Тази ракета, която имаше, той щеше да ги разбие отвред. Но той беше демонски хубав човек, който щеше да направи всичко допустимо, с цел да пристигна и да каже „ по какъв начин си? “.

Дори почитатели от други клубове го уважаваха, сподели Бразилия.

< p> ФК Ливърпул и Манчестър Сити, най-големите противници на Манчестър Юнайтед, отдадоха респект на сър Боби, като Ливърпул сподели, че „ неговото завещание ще продължи да живее “. сподели, че „ има място в историята като един от най-великите играчи в играта “, до момента в който сър Кийр Стармър го назова „ талант и благородник “.

Принцът на Уелс също разгласява респект в X, наричайки сър Боби е " благородник ", " легенда " и " същински популярен ".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР