Изображение: Отсеченото дърво се нарязва на парчета, преди да бъде

...
Изображение: Отсеченото дърво се нарязва на парчета, преди да бъде
Коментари Харесай

Световноизвестното дърво Sycamore Gap е нарязано и премахнато на парчета от Стената на Адриан

Изображение: Отсеченото дърво се нарязва на части, преди да бъде отстранено Изображение: 50-футовото дърво беше отсечено предишния месец

Полицията на Нортумбрия имат и мъж на към 60 години. И двамата са пуснати под гаранция в очакване на по-нататъшно следствие.

Световноизвестното дърво, което взе участие в холивудския блокбастър от 1991 година „ Робин Худ: Принцът на крадците “, е прекомерно огромно, с цел да се движи на едно място.

Въпреки това, специалистите се надяват да запазят багажника в огромни елементи, с цел да запазят отворени вариантите какво може да се направи с него в бъдеще.

Предполага се, че багажникът може да се употребява за основаване на някакъв тип монумент, макар че решението ще бъде на притежателите на земя, The National Trust.

Пънът - който може да генерира нови издънки - ще бъде непокътнат на място и сега е зад защитна преграда, до момента в който семената са събрани и могат да бъдат употребявани за размножаване на нови фиданки.

Изображение: Пънът ще бъде предпазен с вярата, че издънките ще пораснат

Андрю Поад, общоприет управител на обекта за Националния концерн, сподели: „ В момента е в несигурна позиция, лежаща на стена, тъй че е належащо да я преместим в този момент, както с цел да запазим световноизвестния монумент, който е Стената на Адриан, по този начин и с цел да създадем мястото още веднъж безвредно за посетителите.

„ Проучихме всяка опция за пренасяне дърво и макар че не е допустимо да го повдигнете едновременно, защото дървото е многостъблено с огромна корона, ние се стремим да запазим ствола на допустимо най-големи сектори, с цел да ни даде еластичност във връзка с това какво ще стане дървото в бъдеще. "

Хората са призовани да стоят надалеч от региона, до момента в който се организира интервенцията.

Яворът, ситуиран в трагична бездна в пейзажа на Нортъмбърленд до стената на Адриан, е засадено сред 1860 и 1890 година, съгласно Националния концерн.

Изображение: Криминалисти от полицията на Нортумбрия изследват отсеченото дърво Sycamore Gap Изображение: Дървото е било известно измежду фотографите

Било е известно измежду фотографи, художници и туристи, и се трансформира ненапълно в емблема за североизточна Англия.

Освен появяването в холивудски филм, доста обичаният явор беше определен и за британско дърво на годината през 2016 година в премиите на Woodland Trust. < /p>

Г-н Поад сподели: „ Бяхме изумени и въодушевени от предложенията за помощ и положителните пожелания, които получихме от тук, в Нортъмбърланд, от Обединеното кралство и даже оттатък океана.

„ Ясно е, че това дърво е завладяло въображението на толкоз доста хора, които са го посетили, и че е имало особено – и постоянно прочувствено – място в сърцата на доста хора. “

Прочетете повече:
Може дървото в Sycamore Gap да бъде избавено?
National Trust отстранява фиданки покрай Sycamore Gap

Ще има социална консултация за това какво ще се случи по-нататък на мястото, което е оповестено от ЮНЕСКО и е плануван античен монумент.

Майк Инърдейл, районен шеф на Националния концерн за Северна Англия, сподели: „ Излиянието, което видяхме, демонстрира какъв брой значима е връзката сред хората и природата в многото й форми.

>

„ Докато обмисляме проекти за това особено дърво и това доста особено място, ние също ще се стремим да използваме тази поддръжка за дървета, пейзажи и природа в цялата страна и ще използваме явора като знак на възобновяване. „

Органът за предпазване на историческа Англия сподели, когато дървото падна върху него.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР