Изображение: Мадона е най-успешната изпълнителка в историята на класациите на

...
Изображение: Мадона е най-успешната изпълнителка в историята на класациите на
Коментари Харесай

Мадона казва, че страданието във войната между Израел и Хамас е „сърцераздирателно“, тъй като отложеното турне започва в Лондон

Изображение: Мадона е най-успешната изпълнителка в историята на класациите на Обединеното кралство

Тя добави, че нейната загадка за оцеляване е мисленето „ Имам да бъда там за моите деца ", преди да извърши акомпаниментите на I Will Survive от Глория Гейнър.

По време на шоуто кралицата на попа почерпи въодушевената аудитория с набор от типичен песни от своите четири- десетилетна кариера, голям брой екстравагантни тоалети и многообразие от театрални театрални украшения.

Тя също по този начин подсигурява, че първото шоу от новото й турне ще бъде фамилна спекулация, защото редица от шестте й деца взеха на на сцената по време на съвсем два часа и половина зрелище.

Прочетете повече в Sky News:
Отчаяните известия на двойката преди клането на Хамас
Британски родители в „ капан “ в Газа- Египет граничи „ като кокошки в клетка “

След като отвори със мощни осъществявания на Nothing Really Matters и Into The Groove, тя попита тълпата: „ Въобразявам ли си това? О, Боже мой, толкоз е хубаво да се върна в Лондон. “

Мадона живя в Лондон няколко години, до момента в който се срещаше и омъжи за филмовия режисьор Гай Ричи.

Тя добави: „ Аз Адски съм сюрпризиран, че стигнах дотук и имам поради, че на толкоз доста равнища... Как съумях да стигна дотук? Заради теб. Ще си взема и аз малко заслуга. "

Изображение: Това е първото й турне след концертите й Madame X, които завършиха през 2020 година Снимка: AP

Мадона трябваше да спре за малко осъществяването, защото тя обясниха, че има проблем със звука и трябваше да „ натиснат бутона за нулиране “.

Певецът се извини за закъснението и призна, че „ това е тъкмо това, което не желаете да се случи на премиерата ви " само че забавляваше тълпата, като си припомняше анекдоти от дните си в първата й група, когато беше " разорена и гладна и не правеше никакви пари ", признавайки, че ще " се среща с мъже, които имат душове и вани ", защото няма по какъв начин да се измие в време.

След като проблемите със звука бяха позволени, певицата компенсира чакането, като пусна оживени версии на Open Your Heart и Holiday.

Тя също извърши осъществяване на Don' t Cry For Me Аржентина, покрита със знаме на Украйна.

Мадона ще изнесе още три разпродадени дати в Лондон, преди да премине към своите европейски и северноамерикански крайници.

Това е нейната първо турне след нейните концерти Madame X, които завършиха през 2020 година

Някои от тези осъществявания бяха анулирани заради пострадвания на коляното и бедрото.

Мадона е най-успешната изпълнителка в Обединеното кралство история на класациите с 13 шлагера номер едно.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР