Изображение: ludogorets.comТалант на Лудогорец е със счупена челюст, четири избити

...
Изображение: ludogorets.comТалант на Лудогорец е със счупена челюст, четири избити
Коментари Харесай

Лудогорец: Наш футболист е със счупена челюст, четири избити зъба и дванайсет шева на лицето

Изображение: ludogorets.com

Талант на Лудогорец е със счупена челюст, четири избити зъба и дванайсет шева на лицето след жесток удар с лакът още в 6-та минута на мача Черноломец - Лудогорец III в Попово. Това заяви основният скаут на Академията на футболния клубВалентин Станчев за.

Ето какво пишат още на страницата си от Лудогорец:

" Пострадалият е Несим Салим, национал на България във групировката U19. След удара Салим е рухнал на тревата, целият облян в кръв, а макар че грозната сцена се разиграла пред очите на основния арбитър Калоян Кирилов от Варна, той не е намерил съображение дори да направи джука забележка на грубиянина Тихомир Кънев. Не е реагирал и намиращият се на няколко метра от случая непряк арбитър. Това предизвика доста въпроси, на които основният рефер би трябвало да отговори, в случай че има съвест, съобщи Станчев.Според него случилото се толкоз е шокирало младите момчета от тима, че до края на срещата не се е играл футбол. Нанеслият удара Кънев е изразил страдание за станалото и се е извинил на потърпевшия. Футболистът на Черноломец споделил, че е очаквал да получи червен картон и е останал сюрпризиран, че ударът с лакът е останал безнаказан. 

Първа помощ на потърпевшия е оказал лекарят на клуба доктор Шабан Хаджи. Той е откарал играча в разградската болница, където са му били направени рентгенови фотоси. След това Салим е превозен до Варна, където е претърпял комплицирана интервенция. По предварителни оценки на медиците той ще е отвън игра минимум за три месеца. 

Със сигурност ще подадем тъжба против съдийството, само че каквото и да е наказването, това няма да помогне на Несим, на който му следва дълго и тежко възобновяване, сподели още основният скаут на Академията на Лудогорец ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР