Изображение: Каролайн Куентин като ръководител на проекта Уес. Снимка: Проектът

...
Изображение: Каролайн Куентин като ръководител на проекта Уес. Снимка: Проектът
Коментари Харесай

Звездата от „Проектът Лазар“ Паапа Есиеду за неговото „яростно противопоставяне“ на написването – дори когато е в негова вреда

Изображение: Каролайн Куентин като началник на плана Уес. Снимка: Проектът Лазар/Скай Макс

Втората поредност от научната фантастика, спечелила BAFTA, стартира със света, затънал във времева примка, в която светът свършва на всеки три седмици.

Кооператорът на Essiedu -звезда, Каролайн Куентин, която играе Елизабет 'Уес' Уесли, водачът на The Lazarus Project, признава: " Мъчно ми е да си спомня какво направих през вчерашния ден в действителния живот. И по този начин, пробвайки се да намеря пътя си през сюжета обратно и напред беше доста предизвикателство за мен. "

Също по този начин предизвикателни бяха изискванията за снимане на шоуто - със серия един кадър по средата на първото блокиране на Коронавирус, а вторият по време на брутално студена зима.

Изображение: Паапа Есиеду е звездата от „ Проектът Лазар “, в този момент във втората си серия по Sky Max

Есиеду споделя, че е трябвало да тренира за ролята, която го вижда да се изправя против многочислени съперници, да се бие и да стреля по пътя си към спасяването на човечеството.

„ Беше дълга фотография, доста интензивна... Изисква доста психическа устойчивост, прочувствена устойчивост и физическа устойчивост “.

Признава, че е ненапълно благоразположен към произшествия, само че не оцеля стрелбата без пострадвания.

„ Мога да се нараня, в случай че седнал съм на този стол тъкмо в този момент, разбираш ли? Наистина е смешка. Моят физиотерапевт счита, че съм доста надарен в тази съответна сфера. Така че, да, имах няколко пострадвания и няколко бойни подиуми и каквото и да е, само че ти резервира успокоение и продължавай. "

Изображение: Има доста бойни подиуми, с които да се бориш. Снимка: The Lazarus Project/Sky Max

И по този начин, в сериал, в който героите постоянно живеят едни и същи три седмици още веднъж и още веднъж, Есиеду и Куентин в миналото усещат ли се като артисти, от които се желае да играят едни и същи функции при повтаряне?

Есиеду, който е играл функции, в това число Хамлет, принцът на Дания; Джордж Болейн, зетят на Хенри VIII и дявол на име Гаап под маската на диско звезда, споделя, че е заел твърда позиция, с цел да избегне зацикляне в кариерата.

„ Мисля, че за мен трябваше да бъда много умишлен в нещата, на които споделям „ да “ и „ не “, с цел да спра това да се случи. Защото вършиме нещо и хората го виждат и си споделят „ ОК още от това, още от това, още от това “.

„ Аз съм много гневен в опълчването си на това, вие знам, и от време на време в ущърб на в действителност страхотни елементи. Мисля, че в случай че имате задоволително шанс да получите опциите, които ви разрешават да разширите обсега си или да покажете разнообразни страни на опциите си, тогава би трябвало да сте съзнателни, с цел да преследвате тези благоприятни условия. "

Щракнете, с цел да се абонирате за Backstage, където и да получавате своите подкасти

Куентин, 63, който може би е най-известен с ролята на дългострадалната другарка Дороти в хитовия сериал от 90-те Men Behaving Badly също трябваше да се бори с ленив кастинг.

„ Винаги съм се борил с това, знаете ли, тъй като съм правил доста комедии и от време на време просто желаете да отидете, „ Аз не правете просто това. Това е хубаво, дава ми опция да върша неща, които не са такива...

" Ако си добър в нещо, не искаш да си неприятен в нещо, тъй че хората да не ви молят да го извършите още веднъж. Но въпреки това, в случай че си добър в това, не искаш хората да не престават да те карат да правиш едно и също нещо още веднъж и още веднъж. "

И по този начин, какво щяха да създадат, в случай че животът им пътищата са поели по друг метод и те не са били артисти?

За Есиеду това щеше да е цялостен скок от изкуствата към науките: „ За малко не станах доктор. Имах място в здравно учебно заведение и постоянно си мисля какъв би бил животът ми, в случай че правех това.

„ Очевидно обичам да работя с хора и това е една от аргументите да обичам да бъда артист тъй като можеш да срещнеш доста разнообразни видове хора. "

Куентин щеше да остане малко по-близо до дома си, трансформирайки се в „ или грънчар, или художник, или илюстратор, или нещо от оня свят ".

Втора серия от The Lazarus Project към този момент се излъчва по Sky Max и NOW TV.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР