Изображение: Инди Грегъри е на животоподдържащо лечение Г-н Джъстис Пийл

...
Изображение: Инди Грегъри е на животоподдържащо лечение Г-н Джъстис Пийл
Коментари Харесай

Инди Грегъри: Родителите на критично болно бебе губят съдебната битка във Върховния съд, за да я задържат на животоподдържащо лечение

Изображение: Инди Грегъри е на животоподдържащо лекуване

Г-н Джъстис Пийл постанови, че медиците могат законно да анулират инвазивното лекуване, което той сподели ще пристигна „ като тежък удар “ за родителите.

„ Няма изгледи за възобновяване “

Indi Gregory: Keeping ' умиращото “ бебе на вентилатор ще „ удължи нещата “, споделя лекарят на арбитър от Върховния съд

В документално решение той сподели: „ С натежало сърце стигнах до заключението, че тежестта на инвазивното лекуване надвишава изгоди.

„ Накратко, забележителната болежка, изпитана от това прелестно малко момиченце, не е оправдана, когато се срещне с нелечим набор от положения, доста къс живот, липса на изгледи за възобновяване и в най-хубавия случай най-малък ангажираност със света към нея. "

Той добави: „ По моя преценка, откакто претеглих всички конкуриращи се съображения, нейните най-хубави ползи се обслужват, като се разреши на доверието да отдръпна инвазивното лекуване. "

„ Нищо повече не може да се направи “

Адвокатът Ема Сътън KC, от името на тръста, сподели на съдията Инди е сериозно болна и има извънредно рядко и опустошително неврометаболитно разстройство.

< p> Тя сподели, че лекуването, което Инди е получила, е предизвикало болежка и е било неефикасно.

„ Инди умира “, сподели госпожа Сътън на съдията.

„ Не можем да избягаме от този факт като сензитивен както може да бъде. Всички реалистични благоприятни условия бяха изчерпани. "

Тя сподели, че медицинските сестри " гледаха по какъв начин Инди страда " и добави: " Това беше прегледано на национално равнище, беше прегледано на интернационално равнище.

" За страдание, заключенията са, че не може да се направи нищо повече. "

Бащата на Инди е споделил на господин Джъстис Пийл, че щерка му е " потвърдила, че всички бъркат " и се нуждае от " повече време ".

Изображение: Инди е „ потвърди, че всички бъркат, сподели татко й

„ Имаш единствено един живот “, беше споделил той. „ Трябва да преживеете малко болежка, с цел да продължите с този живот. “

„ Смъртна присъда “

Говорейки след присъдата, господин Грегъри сподели: „ Ние сме унищожен от решението на съдията и ще апелира. "

Той добави: „ Лекарите нарисуваха извънредно мрачна и отрицателна картина на положението на Инди по време на правосъдното произвеждане.

„ Чувствам се като тръстът получи разрешението, което търсеха, с цел да пристъпи законно към смъртна присъда за Инди. Това в най-хубавия интерес на Инди или тръста ли е? "

Изображение: Г-н Грегъри: „ Ние просто желаеме да й дадем късмет "

Г-н Грегъри добави: „ Тази фотография беше толкоз подвеждаща, че откакто чух техните доказателства в съда, медиите оповестяват, че Инди е трябвало да бъде реанимирана девет пъти за един ден. Това е изцяло погрешно.

„ Престъпно е родителите, които се пробват да създадат всичко за детето си при такива сложни условия, да бъдат изправени пред съда и да би трябвало да се борят с тежестта на цялата система, изправена против тях. "

Описвайки дребното си момиченце, господин Грегъри сподели: „ Инди несъмнено може да изпита благополучие. Тя плаче като обикновено бебе. Знаем, че е с увреждания, само че не можете просто да оставите хората с увреждания да умират. Ние просто желаеме с цел да й дадем късмет.

" Аз и ние като семейство сме подготвени да създадем всичко належащо, с цел да се борим за живота на нашата красива щерка, Инди. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР