Изображение: Главният равин сър Ефраим Мирвис казва, че има нужда

...
Изображение: Главният равин сър Ефраим Мирвис казва, че има нужда
Коментари Харесай

Големи пропалестински митинги, планирани, тъй като главният равин предупреждава за „омразен екстремизъм“

Изображение: Главният равин сър Ефраим Мирвис споделя, че има потребност от възобновяване на „ моралната изясненост “

Писайки в The Times, той сподели: „ Светът се усеща друго, тъй като тъкмо сега, в който би трябвало да е по-ясно от всеки път какво се има поради под „ опозиция “, „ джихад “, „ въстание “ или „ интифада “ на Хамас, от ден на ден и повече хора в този момент намерено приканват за тези неща в градовете Англия и светът. Това е ненавиждан екстремизъм.

„ Трябва да имаме моралната храброст да го назовем с името му и да се надигнем пред него. “

Прочетете повече:
Лейбъристки бунтовници, които се пробват да обезпечат разединително гласоподаване на общините за преустановяване на огъня в Газа

Сър Ефраим уточни митинг в Манчестър с банер, показващ поддръжка за „ палестинската опозиция “ и сподели, че няма двусмислие в употребяваните думи.

Той написа: „ Дали всеки човек, участвал на този марш, в действителност искаше да се асоциира с актове на такова безчовечие? Искрено се надявам, че не са го създали.

Въпреки това, не може да бъде по-ясно, че най-малкото линиите сред тези, които желаят единствено да се застъпват за благополучието на почтени палестинци, и тези, които поддържат бруталния тероризъм на Хамас са мощно замъглени.

„ Тези линии останаха замъглени в последвалите демонстрации, в които малцинство гордо сподели своя екстремизъм на своите банери и в своите викания, до момента в който болшинството стои до тях. "

Сър Ефраим добави: „ Подобни линии са замъглени в проповедите, изнасяни в малцинство от джамии, подбуждащи ненавист и даже принуждение против евреите, до момента в който болшинството видни мюсюлмански духовници мълчат.

„ Те са замъглени в университетските кампуси, където малцинство от студенти и преподаватели заявяват поддръжката си за „ интифада “, до момента в който болшинството наподобява безразлично.

„ Наложително е да преначертаем тези линии на морална изясненост без закъснение. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР