Изображение: д-р Кели Фърнли преди и след като се зарази

...
Изображение: д-р Кели Фърнли преди и след като се зарази
Коментари Харесай

„Националната здравна служба разпродаде персонала си“: Лекари, чиито животи бяха опустошени от дългия COVID, да съдят здравните служби

Изображение: доктор Кели Фърнли преди и откакто се болести с Коронавирус. Снимка: Кели Фърнли

Проучване на Британската здравна асоциация на 600 лекари с дълъг Коронавирус предходната година разкри, че 60% са страдали от трайно влошено здраве след заразяването с Коронавирус, а към половината (48%) са изгубили приходи.

Д-р Фърнли е съосновател на Long Коронавирус Doctors for Action (LCD4A), който през днешния ден дава обещание да заведе дело против NHS за повърхностно излагане на ковид на работното място, което води до пострадване и финансови загуби.

Групата, която е представляван от юридическата компания Bond Turner, твърди, че NHS реши да намали насоките, защото вирусът се наложи през март 2020 година, като изисква личният състав да носи единствено сини хирургически маски за лице, пластмасови престилки и ръкавици, когато се занимава със обвинени или доказани случаи на Коронавирус.

Това е в сходство с насоките на Световната здравна организация (СЗО), съгласно които има единствено съществени доказателства за по-ограничителни маск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР