Изображение: Андрю Милър. Снимка: Шотландска полиция На Върховния съд в

...
Изображение: Андрю Милър. Снимка: Шотландска полиция На Върховния съд в
Коментари Харесай

Андрю Милър осъден на 20 години затвор за отвличане и сексуално насилие над момиче в шотландските граници

Изображение: Андрю Милър. Снимка: Шотландска полиция

На Върховния съд в Единбург по-рано беше казано, че момичето е съумяло да избяга едвам откакто Милър е заспала на втората нощ от тестването си.

Тя прекатурна чаша вода и се обърна на светлината в спалнята в опит да го разсъни, само че той не се разсъни. След това разкрила стационарния му телефон и вдигнала паника. Полицията дойде в дома на Gattonside в границите на няколко минути.

Полицаите откриха Милър със сутиен със силиконови гърди, дамско долни дрехи и чорапогащи.

Съдия лорд Артърсън разказа преди този момент „ отвратителните закононарушения “ като „ реализиране на най-лошия призрачен сън на всеки родител “.

Милър се призна за отговорен за похищение, полово посягане, съзнателно каране на дете да гледа полово изображение и владение на 242 неприлични изображения на деца. Изображение: Затворнически ван, напускащ шерифския съд в Селкирк, когато Милър се появи през февруари

Милър и жертвата не се познаваха.

Момичето сподели на служителите на реда, че е приела транспорт, тъй като има вяра на Милър - който носеше женски облекла - не представляваше опасност.

По време на полицейско изявление Милър сподели на детективите, че не е отвлякъл момичето и че това е „ всичко неточност “, като сподели, че спрял, с цел да й предложи вдигне, тъй като тя изглеждаше „ замръзнала “.

Той сподели, че я е поставил в леглото си с него, тъй като това било „ майчинско нещо “ и призна, че е трябвало да се обади на полицията и „ в никакъв случай не е трябвало да се забърква в това обстановка ".

Изображение: Милър в шерифския съд в Селкърк през февруари

След ареста му три преносимия компютър бяха конфискувани от парцела му и бяха открити общо 242 неприлични изображения на деца, множеството от които бяха от най-ниската категория.

Историята му в интернет също беше налична, показвайки търсенията му на неприлични изображения.

Местният месарски магазин, който Милър в миналото притежаваше в Мелроуз - който беше затворен преди отвличането - беше закован с дъски. от полицията по това време.

Видеонаблюдение снима колата на Милър през февруари

Милър беше арестуван в мъжкия затвор, откакто се призна за отговорен през май.

Той следваше нови насоки за транс пандизчии, които правят полови дейности закононарушения след публичен митинг по случая с Исла Брайсън.

Двойният изнасилвач Брайсън в началото беше подложен в затвор за дами, преди да бъде изместен в затвор с мъже пандизчии.

Брайсън, който атакува две дами, до момента в който беше мъж, реши да се трансферира, до момента в който чакаше правосъден развой, което предизвика отвращение измежду деятелите.

„ Ще реалокира ли транссексуален нарушител пандиза? “

По време на признанията на Милър за виновността, първият министър Хумза Юсаф сподели Sky News, че не може да каже дали ще бъде изместен в женски затвор, откакто бъде наказан.

Говорейки с медиите в Холируд, той добави: „ Шотландската затворническа работа разполага с протоколи.

>

„ Те неотдавна бяха обновени по отношение на някои други доста добре разгласени случаи и по тази причина съм доста убеден във всяка оценка на риска, която SPS прави в това отношение. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР