Изневярата отдавна не е запазена територия за силния пол. Всъщност,

...
Изневярата отдавна не е запазена територия за силния пол. Всъщност,
Коментари Харесай

Какво тласка жените към изневяра

Изневярата от дълго време не е непокътната територия за мощния пол. Всъщност, тя и в никакъв случай не е била. Това, че мъжете кръшват от фамилното ложе по-често от половинките си, съгласно разнообразни проучвания, някак оставя на назад във времето палавите похождения на дамите. А те също не липсват. Както и аргументи за тях.

Разнообразие

Тук идва място за малко мъжка логичност - и аз си имам тв приемник у дома, само че отново отивам на кино, нали?! Или пък - и пържоли да ядеш всеки ден, отново ти омръзва. Дори при дамите да не е по този начин изразен оня грабителски инстинкт , стимулиращ мъжете към лов, някои от тях също не могат да се примирят с концепцията на моногамията.

Различни мъже, разнообразни прекарвания. Животът е прекомерно къс, с цел да ср ограничаваме в любовта и в секса, считат някои дами. И без срам ползват размишленията на процедура.

 Снимка 359453

Разузнаване

Ако дамата е с един сътрудник към този момент няколко години и пред нея е вероятността, че очевидно цялостен живот ще са дружно, в един миг се прокрадва един съзнателен или не толкоз боязън дали той е най-подходящият . А безапелационен отговор по този начин и не идва.

Затова някои дами вземат решение да се убедят в правотата на своя избор или пък сами да го опровергаят, тествайки и други други възможности. В този случай разновидностите са два - или намират по-добър, или се връщат. Ако има къде да се върнат, несъмнено.

Пренебрегването

Всяка жена желае да бъде обгрижвана от своя мъж. Когато той избра да прекара вечерта пред компютъра, вместо на сантиментална вечеря, това може да не е чак такава драма. Но когато това държание се трансформира в всекидневно повтарящо се деяние , до момента в който на нея все й се излиза, нищо чудно при идващото излизане да откри някого, с който да изневери.

 Снимка 359451

Импулсивност

Точно както множеството мъже, и някои дами не влагат усеща в изневярата . Просто желаят да бъдат с този мъж в този миг и го вършат. Без пояснения, оправдания и скрупули.

Сушата

Разбира се, неналичието на полов контакт сред сътрудниците може да подтикне всеки от тях да търси развлечение надалеч от общата спалня. Колкото и някои хора да настояват, че сексът не е всичко, когато го няма, любовта не върви.

 Снимка 359456

Липсата на угриженост за половите претърпяния на дамата също може да я тласне в непознати ръце. Ако интимното другарство в двойката е рутина, а дамата не може да стигне до края, желанието за нещо ново и по-добро внезапно се повишава.

Застраховане

Въпреки че тази логичност е неразбираема за някои, една жена може да реши да изневери, единствено с цел да не се почувства прецакана, в случай че мъжът й стори същото . Един тип, тя е била първа. Разбира се, сюжетът в главата й може да се развие по много друг метод на процедура и сметките да излязат криви.

 Снимка 359450

Менопауза

Както се майтапим, че мъжете към 40-50 години ги удря критическата, същото можем да отнесем и към нежния пол. В интервала на пременопауза либидото на дамите доближава върхови стойности и тогава е най-вероятно да се решат на невярност.

Парите

Те не са причина, а в мотив за невярност. Жените, които печелят повече, са по-склонни да кръшкат на половинките си. Това се дължи на нарасналите равнища на тестостерон, които се въздействат от триумфа, изяснява The List. Финансовата самостоятелност ги прави самостоятелни и от колегата и свободни да вършат каквото пожелаят.

 Изневярата не значи завършек на брака
Изневярата не значи завършек на брака

Как да се опитаме да заздравим взаимоотношенията си

Възрастта

Жените, които се впускат в случки с много по-възрастни от тях мъже , просто желаят да наваксат. Да получат това внимание от мъж, който е един тип престиж, което не са получили като малко от своя татко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР