Изневярата е тежка за преживяване от всяка двойка, но когато

...
Изневярата е тежка за преживяване от всяка двойка, но когато
Коментари Харесай

Любов, изневери и лъжи: Трудният брак на Бил и Хилъри Клинтън

Изневярата е тежка за прекарване от всяка двойка, само че когато си звезда, е двойно по-трудно да се оправиш. Не единствено си засегнат от измяната, само че и всички разискват детайлностите към извънбрачната връзка.  

Нито парите, нито славата могат да ви предпазят от невярност. Бил и Хилъри Клинтън знаят това от първо лице и въпреки всичко съумяха да преодолеят това тестване и да останат дружно. 
                             

Тази година една от най-известните двойки в американската политика ще отпразнува 49 години брак.  Те се срещат, до момента в който учат в Йейлския университет.  

„ За първи път я видях в час по политически и цивилен права “ , спомня си Бил.  „ Тя имаше гъста руса коса, огромни очила, не носеше грим и излъчваше мощ и улегналост, което ме плени. “  Хилъри също харесва харизматичния си и убеден съученик.  

Двамата стартират да се срещат и се женят през 1975 г. Известно време по-късно Бил и Хилъри преподават право в Арканзас, само че по-късно се концентрират напълно върху политиката.  През 80-те години се ражда първата им щерка, а Хилъри влиза в класацията на 100-те най-хубави юристи в Америка, до момента в който Бил от ден на ден се доближава до Белия дом. 
                             

По време на изборната конкуренция избухва сериозен скандал, който може съществено да навреди на имиджа на Бил Клинтън, позициониращ се като демократ и любящ фамилен мъж.  

Държавната служителка Дженифър Флауърс публично декларира, че е имала загадка любовна връзка с Бил Клинтън в продължение на 12 години.  Избирателите замръзват в очакване на нови обрати в скандалната история – ще отхвърли ли Бил всичко?  И най-важното, по какъв начин ще реагира благоверната му жена?  
                             

За изненада на американците Хилъри се съгласява да отговори на въпроси на публицисти.  Тя умерено признава, че е схванала за тази спекулация преди няколко години, след което е имала сериозен диалог със брачна половинка си и го е принудила да се раздели с Дженифър.  Обществеността се възхити на спокойствието, с което Хилари приказва за това, и вярваше, че връзките на Бил и брачната половинка му са построени на мощно доверие.  

Най-вероятно Хилъри тогава не е имала визия, че това не е последният (и не най-шумният) секс скандал с присъединяване на брачна половинка й, който тя ще би трябвало да изтърпи.  Бил е определен първо за първия си, а по-късно за втория си президентски мандат. И внезапно в пресата се появява сензационна вест: президентът, който е обичан от хората, има спекулация с младата стажантка Моника Люински.  
                             

Започват дълги правосъдни процедури, по време на които Америка научава доста пикантни детайлности за интимния живот на своя водач. Скандалът съвсем довежда до импийчмънт на Бил Клинтън и на процедура унищожава фамилията му.  

Въпреки обстоятелството, че Хилари още веднъж обществено поддържа брачна половинка си, вкъщи тя не крие гнева си. Жената се мести в друга спалня и стопира да поддържа връзка със брачна половинка си. Отнема й доста време, с цел да се оправи с страстите си и да елементарни на Бил. Хилъри по-късно признава, че е мислила за бракоразвод, само че щерка й Челси е помогнала за това да запазят брака си. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР