Изневярата е нещо, което, за съжаление, се среща все по-често

...
Изневярата е нещо, което, за съжаление, се среща все по-често
Коментари Харесай

6 брутално честни причини защо хората изневеряват

Изневярата е нещо, което, за жалост, се среща все по-често във връзките през днешния ден. Колкото и да считаме, че сме намерили точния човек, в един миг се оказва, че това не е по този начин и той ни е предал. Въпреки че болката е огромна, би трябвало да знаем, че има някои брутално чстни аргументи, които карат хората да изневеряват и е добре да ги знаем, с цел да може да реагираме навреме.

Спрямо верните (а може би грешни) условия, всеки е кадърен да изневери. Това не ви прави неприятен човек, а просто човек, пишат от iwoman.bg. Ние сме комплицирани същества със комплицирани страсти и нещата рядко са толкоз елементарни, та да бъдат окачествени като „ положителни или неприятни “. Разбира се, никой не е споделил, че е морално или че подобен акт би трябвало да бъде простен, а че светът не е черно-бял. Изневярата несъмнено е сива зона, която приказва доста повече за индивида, който я практикува, в сравнение с за излъгания сътрудник. Ето няколко брутално почтени аргументи за какво хората изневеряват.

1. Скука
Добре, съгласни сме, че това евентуално е най-глупавата причина за невярност. Ако ви е скучно, по-добре разнообразете половия си живот с колегата, намерете си ново занимание, отидете на фитнес или излезте с другари. Не е нужно да скачате в леглото с първия човек, който видите, просто тъй като не можете да измислите нещо по-добро.

2. Депресия
Има вечери, в които мозъкът ви отива на доста тъмни места и просто би трябвало да избягате, с цел да забравите и да не чувствате нищо известно време. Ако вашият сътрудник не е там за вас, може би саморазрушителното държание е прекомерно изкушаващо.

3. Отмъщение
Партньорът ви е изневерил, излъгал или предал и това ви се коства единственият подобаващ метод да изравните резултата.

4. Ниско самочувствие
Може би сте натрупали няколко кг и не се чувствате удобно в кожата си, а може би сътрудникът ви не ви обръща задоволително внимание. Спането с чужд човек очевидно ви се коства подобаващ метод за валидация.

5. Самота
Вашата половинка може да не ви дава това, от което се нуждаете. Или може би всекидневието и графикът ви са прекомерно разнообразни и ви липсва фамилиарност. Ако това е по този начин, по-вероятно е да намерите разтуха в обятията на някой, който към този момент познавате, а не на изцяло чужд.

6. Сексуално незадоволство
Разбира се, в идеалния случай това би довело до диалог с колегата, с цел да изясните по какъв начин да върнете искрата сред завивките. Но като опция на неуместния диалог някои хора търсят това, което им липсва в връзките другаде.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР