Изневярата е болезнена. Действа разрушително, а това дали има оправдана

...
Изневярата е болезнена. Действа разрушително, а това дали има оправдана
Коментари Харесай

Ако Той ви казва тези неща, все някога ще ви изневери

Изневярата е мъчителна. Действа разрушително, а това дали има оправдана или неоправдана невярност е въпрос на позиция. Когато сме във връзка, държим да има преданост, което значи да не бъдем мамени от колегата си. Невинаги се случва, само че постоянно има някои предупредителни знаци, които не трябва да подминаваме, като идващите реплики.

„ Ако ти изневеря, какво ще направиш? “

Ако сътрудникът ви зададе този въпрос, то имате връзка с „ хипотетик “, чиито хипотетични въпроси не трябва да приемате за нещо безобидно. Те могат да подсказват, че той се е замислял върху това да съобщи доверието ви или даже може би го прави.

„ Съжалявам, че не ти писах/не ти се обадих през целия ден. Бях доста ангажиран. “

Дали? Отнема единствено секунди, с цел да се свържем с обичания човек и да му кажем, че имаме претрупан ден, само че да го чуем по какъв начин е. Помислете върху това какъв брой постоянно той „ е ангажиран “ и не ви връща позвъняванията, когато вие го потърсите.

„ Вероятно има своите аргументи да ѝ изневерява. “

Разговаряте с колегата си и споменавате любовни драми на колежка, другарка, позната, която е жертва на невярност на своята половинка. Ако той реагира по този метод, значи, че за него изневярата е нещо задоволително.

„ Имам възприятието, че към този момент не ме оценяваш същински. “

Това е нещо, върху което би трябвало да се замислите. Когато сътрудникът ви изрази липса на внимание от ваша страна, то той рано или късно ще я потърси на друго място. Подобни реплики подсказват за интензивно търсене на похвали, приятна компания, покачване на егото.

„ Защо ме разпитваш къде съм бил? “

В една здрава връзка, прозрачността и честността сред сътрудниците са от значително значение. Когато той премълчава къде ще върви, къде е бил, с кого се среща, това слага под въпрос неговата преданост.

„ Защо не можеш да бъдеш като приятелката/жената на...? “

Всякакъв тип съпоставяне с различен човек ще бъде неприятен знак и е безусловно нездравословно за една връзка. Ако постоянно половинката ви загатва, че не сте почтена за него, кара ви да се чувствате по-малко значима, доста е евентуално да ви изневерява./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР