Изневерите са сериозен нож в гърба, но все пак някои

...
Изневерите са сериозен нож в гърба, но все пак някои
Коментари Харесай

4-те зодии, които НИКОГА не биха ПРОСТИЛИ изневярата

Изневерите са сериозен нож в гърба, само че въпреки всичко някои хора вземат решение да дадат втори късмет на половинката си или пък има и такива, които безшумно затръшват вратата след себе си и в никакъв случай повече не поглеждат този човек. Но има и трети, на които ще подчертаваме през днешния ден, те просто не могат да преодолеят жестокото изменничество и потъпканото им его и ще създадат всичко допустимо, с цел да си отмъстят. Астролозите разграничават представителите на 4 зодиакални знака като такива. Ето и кои са те:

Овен
Тези 4 признака издават, че жена ви най-вероятно си има ухажор
Досега сте прекарвали един благополучен и относително спокоен живот  с вашата половинка, само че ненадейно сте усетили, че нещо не е както тр...
Прочети повече
Овенът има висока самокритика и горделивост, която мъчно се превъзмогва. Разберат ли, че сте ги предали, те ще се изпълнят с гняв и ще работят импулсивно, с цел да ви обидят и даже наранят. Ще основат сериозен безпорядък към себе си, а ситуацията даже няма да утихне скоро, защото ще стартират да кроят и по-тежки проекти за възмездие.

Лъв

Предаденият Лъв също няма да може да превъзмогне, че половинката му е предпочела някой различен пред него. Те пазят достолепието си до дъно и в мига, в който схванат за измяната, ще изоставен своя сътрудник. Те обаче не желаят сходни персонални обстановки да стават публично притежание, тъй че ще работят безшумно и зад кулисите. Само който би трябвало да усети отровата на отмъщението, ще го направи. Лъвовете не познават граници и разсъдък в това отношение.

Скорпион
5 действителни аргументи за женската невярност
В самото начало на една връзка доста дами са сигурни, че в никакъв случай няма да изневерят на обичания си. Въпреки това, има разнообразни обстановки в...
Прочети повече
Ако сте сбъркали да забиете нож в гърба на Скорпиона, надали има мощ, която може да ви избави от яростта му. Но въпреки всичко, надалеч по-добър вид е да вие сами да признаете за измяната, в сравнение с той да разбере от друго място. Тогава ще настъпи унищожителен апокалипсис за всичко към вас. Периодът няма да отмине бързо и елементарно, а отмъщението се чака да бъде доста по-болезнено от вашето прелюбодейство. Колкото и да се пробвате да се скриете от Скорпиона, водният знак ще ви преследва на всички места, до момента в който не се увери, че сте си получили заслуженото.

Стрелец

Измаменият Стрелец също няма да успее да преодолее настъпилия безпорядък в живота му. Представителите на тази зодия са хора на реда и принцпите, а когато се случи нещо сходно, те не знаят по какъв начин по различен метод да реагират, с изключение на с експанзия. Те работят импулсивно, могат даже да ви наранят, губят мозъка си. Но когато тази обстановка отмине, те просто ще не помнят, че същестувате и в никакъв случай повече няма да помислят за вас. Не се опитвайте да им се мяркате пред погледа.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР