изнесът преди всичко! Меган Маркъл за пореден път демонстрира, че

...
изнесът преди всичко! Меган Маркъл за пореден път демонстрира, че
Коментари Харесай

Бизнесът, преди всичко! Ето защо Меган отказа да отиде на коронацията на Чарлз! (И унижение ли чака Хари на церемонията?)

изнесът на първо място! Меган Маркъл за следващ път показва, че не й пука за кралското семейство. И в действителност за нея всичко е бизнес. След като плъзнаха клюки, че херцогинята е говорила с Чарлз за проявата на расизъм против нея и синът й, само че не е получила задоволителен отговор от него, по тази причина отхвърля да 

участва, тя постави всички старания, с цел да отхвърли. " Меган гледа единствено напред и не се интересува от никакви клюки свързани с нея. Тя живее в сегашното, а не в минало случило се преди две години, поради някакви истории станали преди четири ", твърди приятелят й Омид Скоби.  Истината обаче е, че  Меган е предпочела бизнеса пред коронацията на своя свекър. Преди няколко дни херцогинята направи видеоборъшение, в което показа фотографът  Мисан Хариман като собствен другар и индивидът, който е положил големи старания, с цел да промени отношението към расизма в Съединени американски щати. Презентацията беше по време на бизнес форума " TED ", като може единствено да се гадае какъв хонорар е получила самата тя.

 

В момента Меган се е фокусирала върху работата си напълно и се старае всячески да капитализира славата си. Тя даже поставя старания, с цел да се върне в киното, само че в това време употребява и всевъзможни други разновидности, с цел да получи известност.

 Междувременно стана ясно, че принц Хари ще бъде настанен минимум 10 реда след кралското семейство на коронацията, " с цел да не се спънка ". Твърдението е на някогашният иконом на принцеса Даяна - Пол Бърел. " Той не желае да остане в Уиндзор, а и сигурно ще получи извънредно мразовит банкет при появяването си там. Със сигурност няма да желае да поддържа връзка с роднините си ", споделя още Бърел. Той прибавя, че връзките сред принца и фамилията му са толкоз неприятни, че е просто необикновено да се подобрят в близко бъдеще. И не вижда никаква вяра за помиряване.„

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР