Изнервен от слабото представяне на ЦСКА в Лигата на конференциите

...
Изнервен от слабото представяне на ЦСКА в Лигата на конференциите
Коментари Харесай

ЧИСТКА НА АРМИЯТА: Стойчо бесен, гони играчи! Започват радикални промени в ЦСКА

Изнервен от слабото показване на ЦСКА в Лигата на конференциите и обезверен от все по-намаляващите шансове за продобиване на купата, Стойчо Младенов е решен на коренен ход, с цел да усъвършенства играта на отбора си. Екзекутора, който се употребява с цялостното доверие на управлението и почитателите, гласи съществени кадрови промени в състава по време на зимната пауза.

Петима футболисти ще бъдат освободени или продадени, като към този момент са им открити заместници, с които се водят заключителни договаряния. Според източници от мениджърските среди Младенов готви трансферен удар с привличането на една от звездите в шампионата на Казахстан, където експертът завоюва купата на страната с Кайсар Кизилорда през 2019 година Вече се спрягаше името на голмайстора на Кайрат Жозе Канте. ЦСКА желае и състезател от Португалия – Микел Агу от Витория Гимараеш.

Намеренията на Стойчо Младенов за сериозна чистка в състава звучат разумно на фона на последните резултати на тима. ЦСКА продължава да има единствено точка в Лигата на конференциите, като в последните турнирни мачове едвам победи Арда с 2:1 и загуби от Лудогорец в дербито за купата в Разград. Това изнерви Младенов до краен лимит. Екзекутора на два пъти насочи остри лични рецензии към своите футболисти, в това число и към голмайстора Жорди Кайседо.

Играта на еквадорския ндционал в последно време не се нрави на Младенов и той също може да бъде комплициран на сергията. Кайседо към момента няма гол във значим мач през последните месеци, като против Лудогорец в понеделник бе цялостен фигурант. Интерес към Кайседо не липсва, а фактът, че контрактът му изтича през лятото, съвсем несъмнено значи, че ЦСКА ще му прибере пари в този момент, с цел да не го изпусне за нула лв. след края на сезона.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР