Изненадващото отпадане на Байерн (Мюнхен) от турнира за Купата на

...
Изненадващото отпадане на Байерн (Мюнхен) от турнира за Купата на
Коментари Харесай

Тухел: Отпадането от Купата на Германия е показателно за настоящата ситуация в Байерн

Изненадващото отпадане на Байерн (Мюнхен) от шампионата за Купата на Германия по футбол е посочило актуалната обстановка за немския отличник, счита новият старши треньор Томас Тухел.

Наставникът съобщи на конференция, представен от организация " Ройтерс ", че упорства за повече експанзия в идната втора поредна среща с Фрайбург в събота в 27-ия кръг на Бундеслигата. Байерн Мюнхен загуби точно от Фрайбург с 1:2 на четвъртфиналите за Купата на Германия.
 Томас Тухел заля с похвали бранител
Томас Тухел заля с похвали бранител

Кансело има най-високо равнище на умения, разяснява експертът

" Липсва ни завършващото подаване, малко точност. Липсва ни лекост, малко самочувствие, а от там и малко креативност. Като цяло ни липсва добра форма ", сподели още Тухел.

" Не би трябвало са вършим грешката да проучваме единствено тактиката. Трябва да сме по-устойчиви, да се развиваме като тим. Наясно сме, че не сме в топ форма, само че работим в вярната посока ", добави наставникът.

Специалистът няма опция за огромни промени поради идните мачове от четвъртфиналите на Шампионската лига, само че желае да види подобаваща реакция от тима.
 Тухел: Всеки би трябвало да ми се отплати за доверието ми
Тухел: Всеки би трябвало да ми се отплати за доверието ми

Ето какво сподели той

Томас Тухел разкри още, че Ерик Максим Чупо-Мотинг ще пропусна гостуването на Фрайбург в събота. Камерунският национал има проблеми с коляното и е под въпрос и за първия мач против Манчестър Сити.

" Ще ни бъде мъчно, тъй като той няма да пътува за Фрайбург през днешния ден с нас, а по-късно ще изчакаме за Сити. Мачът против Фрайбург идва прекомерно скоро и за Матис Тел ", изясни Тухел.

Дайо Упамекано ще пропусне утрешната среща поради насъбрани жълти картони.

Байерн, който преследва 11-а поредна купа на Германия, води с 2 точки пред втория във краткотрайното класиране Борусия (Дортмунд).
 Кимих е сериозен към представянето на Байерн (Мюнхен)
Кимих е сериозен към представянето на Байерн (Мюнхен)

" Допускаме прекомерно доста обрати "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР