Изненадващо за всички зрители в "Зимен дворец" един от най-опитните

...
Изненадващо за всички зрители в "Зимен дворец" един от най-опитните
Коментари Харесай

Шок за Камен Георгиев и зрителите на SFC 8 - The Matrix

Изненадващо за всички фенове в "Зимен замък " един от най-опитните и един от пионерите на българския ММА Камен Георгиев загуби с механически нокаут главното събитие на галавечерта SFC 8 - The Matrix против коравия Дан Едуардс (16-15). Камен бе открит с мощен ляв хайкик и бе повален на земята, след което последва къс граунд-енд-паунд и реферът маркира ТКО. Георгиев изрази недоволството си от бързото привършване на дуела от страна на "третия човек в клетката ".

Камен към този момент има статистика 26 победи, 12 провали и 1 тъждество, като при победа щеше да организира реванш против Калоян Колев на галавечерта на SFC през септември тази година, само че в този момент не е ясно какво ще се случи със идната му борба.

Гардът на Камен бе отворен първоначално и това ненапълно окуражи Едуардс да опитва няколко крошета, само че без чисто попадение. Секунди след първата сирена Георгиев бе притиснат до оградата, като и двамата гледаха да обезвреждат ръцете на съперника, а след това Камен се обърна и стартира да притиска противника на оградата. Реферът рестартира борбата в средата на клетката и изненадващо за всички свиреп хайкик на Едуардс хвана Георгиев неопитен и го повали. Последва къс граунд-енд-паунд и за потрес на публиката в залата се стигна до българско проваляне с механически нокаут, като след края Камен се оплака, че борбата е спряна прекомерно рано.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР