Изненадващо за нас е, че толкова публично прокуратурата сама се

...
Изненадващо за нас е, че толкова публично прокуратурата сама се
Коментари Харесай

Цитат на деня: Прокуратурата сама се разобличи като кол център за политически поръчки

Изненадващо за нас е, че толкоз обществено прокуратурата сама се разобличи като прът център за политически поръчки и услуги ", сподели през днешния ден пред БНР Лена Бориславова от " Продължаваме промяната ". Според нея след събитията от тази седмица за всеки словосъчетанието " самостоятелна прокуратура " звучи нереално.

" Нямам терзания, каквото и да излезе, даже прокуратурата да реши да направи другарска услуга на ГЕРБ. Не сме обезпокоени, тъй като има самостоятелен съд и всевъзможни неплатежоспособен обвинявания няма да минат ". Така Бориславова отговори на въпрос дали се тормозят от обещаните от Иван Гешев разкрития..

" Има цялостно доверие, гласувано на Николай Денков, той да излъчи кабинет. Не сме слепи, кабинетът го представихме преди близо месец, тъй че ще отчетем новите условия ". С тези думи Бориславова разяснява опцията да има промени измежду номинираните за министри в проектокабинета на " Продължаваме промяната - Демократична България ".

" Трябва да внимаваме с прилагателното самостоятелен. Колко самостоятелни са тези специалисти, в случай че в институцията на прокуратурата няма самостоятелност ", по този начин Лена Бориславова разяснява желанията на ГЕРБ да предложат кабинет от специалисти, отдалечени от политическите партии.

Какви хора ще има в кабинета, препоръчан от ГЕРБ, четете
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР