Изненадващо за едни, очаквано за други - така можем да

...
Изненадващо за едни, очаквано за други - така можем да
Коментари Харесай

Лейля и Иван от "Един за друг" за истинската награда от шоуто, чудото в живота им и съдбата

Изненадващо за едни, предстоящо за други - по този начин можем да определим отпадането на Лейля и Иван от " Един за различен ". Залогът за тях обаче беше доста по-голям от премията, която шоуто дава обещание на спечелилите - те трябваше да открият дали тяхната връзка има бъдеще, защото двамата са били разграничени близо половин година преди старта на шоуто. 

Е, какъв е отговорът? Отговорът е, че двамата са намерили смисъл да продължат дружно, да бъдат семейство. Доказали са се един на различен и са открили, че в действителност са " Един за различен ". Това споделиха Иван и Лейля пред " На Кафе ". Семейството съобщи, че са разкрили готини двойки в шоуто, с които ще продължат контакта и другарството и отвън ефир. Но и ще им липсва водещият на шоуто, Емо Чолаков. 

Виж още: Диона заведе тайнствен мъж в Дубай на бясно приключение 

Всъщност, с цел да стигнат до " Един за различен ", е " отговорна " Лейля, която ги записва за кастинг без знанието на Иван. Тогава двамата са разграничени. Малко, откакто от шоуто се свързали с Лейля, с цел да я поканят на първи кастинг, тя звъннала на Иван. " Ама те знаят ли, че ние сме разграничени, малко са закъснели ", споделил ѝ Иван по телефона. Въпреки това се съгласил за приключението - просто тъй като не усещал раздялата, а желал да бъде с Лейля. Както се споделя, останалото е история, само че и двамата през днешния ден са щастливи заради две аргументи. Едната е очевидната - шоуто дава нов подтик на връзката им. А другата - страстта, приключението, което ги сполетява във времена на пандемия, рецесия и депресии. 

Виж още: Огнена пристрастеност в алено: Ваня от " Игри на волята " с палава фотография и обръщение към зимата

Историята на Лейля и Иван стартира около нейна другарка. Тя се среща с Иван в интернет и двамата се уговарят за среща. Момичето обаче не събира храброст да се види сама с него и моли Лейля за помощ. Нещата сред него и приятелката не се случват, само че 7 месеца по-късно Иван написа на бъдещата си брачна половинка и двамата стартират да излизат. 

По-късно идва и предлагането за брак. То се случва в обичаното време на Лейля - под дъжда, на едно от тепетата в Пловдив. Иван вади пръстен, букет, пуска " тяхната " ария и тя няма по какъв начин да не каже " да ". 

Виж още: Емоционална изповед: Наталия Кобилкина проговори за пъкъла, в който е била като дете

Днес двамата са родители на дребния Матео, който е същинско знамение. След повече от година и половина опити за бременност, Лейля и Иван били подготвени с документите за ин витро. Но дни преди прехвърлянето на ембрион на Лейля ѝ прилошава, а Иван я кара в болница. Именно там схваща, че е бременна. 

Изображение: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009329939266
Един за различен

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР