Изненадващо за едни, но очаквано за други Димитър Илиев бе

...
Изненадващо за едни, но очаквано за други Димитър Илиев бе
Коментари Харесай

Димитър Илиев пред bTV: За мен е гордост и чест

Изненадващо за едни, само че предстоящо за други Димитър Илиев бе определен за най-хубав футболист на България през 2019 година Голмайсторът и капитан на " Локомотив " Пловдив не скри вълнението си след приемането на наградата. Илиев даде изявление за bTV след церемонията.
Димитър Илиев е Футболист №1 на 2019 година (ГАЛЕРИЯ) Голмайсторът на "Локомотив " Пловдив наследи Кирил Десподов
" Изключително разчувствуван и изпълнен с горделивост съм да получа тази премия. Пред зала, цялостна с имена и митове в българския футбол, да получа премия от една от най-големите митове. Още една сбъдната фантазия за мен през миналата 2019-та година ", съобщи нападтелят.

" Аз съм израснал с гения на Бербатов. Наслаждавал съм се на отиграванията и на головете му. Винаги съм мечтал да играем дружно, само че заради една или друга причина кариерата ми не се разви по най-хубавия метод. Не можах да стигна до националния тим в по-ранен стадий и за мен е една горделивост и чест, отново споделям, да се наредя и да запиша името си измежду играчи, оставили ослепителен отпечатък както в българския футбол, по този начин и в международен мащаб ", сподели още Илиев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР