Изненадващо за Диана Димитрова завоалираните обвинения, които тя отправи към

...
Изненадващо за Диана Димитрова завоалираните обвинения, които тя отправи към
Коментари Харесай

Диана Димитрова изстреля Вергов на върха


Изненадващо за Диана Димитрова завоалираните обвинявания, които тя насочи към сътрудника си Юлиан Вергов за нанесен побой пред петилетка, се обърнаха против нея.

 

Макар да е очаквала колосален скандал, който да изкара Вергов ужасяващ принудител, на процедура нито сътрудниците му, нито феновете се отхвърлиха от него. Прави усещане, че благосклонностите към него скочиха до небесата.

 



Това, че Вергов резервира безмълвие по тематиката демонстрира, че по никакъв метод не му пука за отправените против него обвинявания. Вместо това той стартира да разгласява стремително в профила си в обществената мрежа фотоси, запечатали релакса му измежду природата – ухилен и във ведро въодушевление.

 

Към днешна дата артистът взе участие интензивно в 10 постановки, пет от които се играят на сцената на Народния спектакъл. Освен това редица сътрудници на Вергов споделиха в свои тв изяви, че е същинско наслаждение да се играе с него.

Турнето на „ Поетите “ продължава и през тази година като няма никакви индикации Вергов да има проблем с сътрудниците си на сцената.

 

Истината е, че колкото и да й се е желало, Диана Димитрова освен, че не съумя да съсипе кариерата на някогашния си ухажор, а и си вкара автогол.

Мълвата носи, че режисьори, които са възнамерявали да я поканят за роля в свои постановки, са се отказали.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР