Изненадващо Лудогорец се подсили с ново попълнение в последните дни

...
Изненадващо Лудогорец се подсили с ново попълнение в последните дни
Коментари Харесай

Последният нов в Лудогорец: ЦСКА е големият ни конкурент

Изненадващо Лудогорец се укрепи с ново попълнение в последните дни на трансферния прозорец у нас. Шампионите се похвалиха с подписа на Цветомир Панов от Ботев, а крайният защитник разкри и по какъв начин се е стигнало до договорката.

"Потърсиха ме от управлението на Лудогорец и решението беше бързо, взех го импулсивно. Нещата се случиха. Първо треньора Николай Киров потърсих и му споделих за офертата от Разград, той се съгласи и нямаше искания. "

"Пожела ми триумф и се разделихме уместно. Той ми сподели, че Лудогорец е най-хубавият тим у нас сега и няма никаква причина да ми се сърди ", съобщи Панов пред DIEMA SPORT и предаването "Преди кръга ".

Дебютът му със зеления екип пристигна тъкмо в мача с някогашния му клуб и той разкри какво е било отношението към него от досегашните му съотборници. А точно - те са го засипали с бъзици.

"Доста смешки имаше от някогашните ми съотборници, само че това е обикновено. Те ме поддържат, тъй че няма неприятни усеща. Помолиха ме да вляза в тяхната съблекалня, имаше носталгия, въпреки всичко допреди една седмица бяхме един тим, само че аз съм експерт и продължава да играя за отбора си ", съобщи Панов и разкри кой е най-големият съперник на отбора му за купата.

"ЦСКА е най-големият съперник за купата на Лудогорец, сега те са доста добър тим. Ще се борим и ние всеки един мач, той ще ни е като край. Трябва да печелим точки във всеки мач ", приключи Панов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР