Изненадващо е седмица след съставянето на служебния кабинет да се

...
Изненадващо е седмица след съставянето на служебния кабинет да се
Коментари Харесай

Никола Минчев: Предложението Митов да е външен м инистър е силно политическо

" Изненадващо е седмица след съставянето на служебния кабинет да се вършат оферти за промени от страна на министър-председателя. "

Това съобщи шефът на краткотрайната парламентарна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса и народен представител от ПП-ДБ Никола Минчев за рокадите в служебния кабинет на Димитър Главчев - промяната на външния министър Стефан Димитров с Даниел Митов.

Минчев уточни, че препоръчаното ново име за нов външен министър е зам.-председател на ГЕРБ и е много мощно политическо предопределение. Самият факт, че се номинира за нов външен министър заместник-председател на ГЕРБ, е сериозен ход, уточни Минчев.

За извършеното съвещание на краткотрайната комисия за Нотариуса, Минчев дефинира съвещанието като " бойкот " заради обстоятелството, че се е явил само някогашния основен прокурор Иван Гешев. " Заседанието се оказа цялостен подбив и попадна в " Шоуто на сценаристите " и като виждам отговорите на господин Гешев и той беше в предизборна акция, в сравнение с да дава отговори ", добави Никола Минчев.

Минчев посочи, че повече на съвещанието на краткотрайната комисия няма да бъдат канени изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов и някогашният обвинител номер едно Сотир Цацаров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР