Изненадващо бе предприемането на мащабни военни действия, което не е

...
Изненадващо бе предприемането на мащабни военни действия, което не е
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: Изненадващо е, че Русия предприе мащабни военни действия

" Изненадващо бе предприемането на огромни военни дейности, което не е лимитирано до отбрана на съветски жители на територията на Украйна. Целта е Украйна да е с марионетно държавно управление, което да е комфортно на Москва ", това сподели в „ Твоят ден “ по Нова нюз някогашният боен министър Велизар Шаламанов.

" Европа, НАТО и Европейски Съюз би трябвало да окажат цялостна поддръжка на Украйна, с цел да може да издържи на натиска, на хакерски атаки ", безапелационен е Шаламанов.

" Започнат ли да приказват оръжията, дипломацията не може да направи доста. Изключвам директен конфликт сред Русия и НАТО, всичко зависи от украинската войска - по какъв начин ще успее да се оправи с съветската експанзия. Руският народ би трябвало да се разсъни и да види, че такава нападателна политика няма да докара до на никое място ", съобщи още Велизар Шаламанов.

Той предизвести, че има заплаха за страните в Европа, изключително околните до Украйна.

" Рано или късно ще се стигне до договаряния, това ще стане, когато съветската войска се изтегли от окупираните територии на Украйна ", счита Шаламанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР